s.v. Geinoord heeft een speciale ” supportersclub ” namelijk de Vrienden van Geinoord

De supportersclub is opgericht op 14 augustus 2010 door enkele actieve leden van Geinoord en heeft zich ten doel gesteld de onderlinge band tussen de supporters/leden en de s.v. Geinoord te versterken. Dit wil men bereiken door het organiseren van diverse activiteiten zowel bij jeugd als senioren, om zodoende een extra ondersteuning te zijn voor de vereniging.

Waarom lid zijn/worden van de Vrienden van Geinoord ??

Misschien denkt U dat het om een selecte club met een maximum aantal leden gaat maar het tegendeel is waar.
“Hoe meer zielen hoe meer vreugd is ons motto”

Waarom moet je bij deze club willen horen:
  • Je bijdrage wordt heel zorgvuldig en nuttig besteed.
  • Je levert een bijdrage aan voornamelijk de sociaal en maatschappelijke functie van de s.v. Geinoord.
  • Bij alle activiteiten van de supportersclub heeft U gratis toegang.
  • Je naam wordt prominent op het bord vermeldt van de Vrienden van Geinoord in de kantine.
  • Als laatste profiteer je zelf ook een beetje doordat je iets terug krijgt in de vorm van gezelligheid, en het sociale gebeuren van deze club Vrienden van Geinoord.
Hoe word je lid?

Als je enthousiast geworden bent, wat wij ons goed kunnen voorstellen, en je wilt graag bij de vrienden van Geinoord horen, dan kan dat eenvoudig op de volgende manieren:
  • Stort de bijdrage van 50.00 euro op rek.nr 86.08.47.969 t.n.v.de Vrienden van Geinoord met vermelding van je naam en adres.
  • Of meld je aan bij Stephan Reinke – Jan van Zijl