Veelgestelde vragen (FAQ)

Op deze pagina vindt je een overzicht van de veel gestelde vragen met betrekking tot de website. Klik op een vraag om het bijbehorende antwoord te bekijken.
Staat je vraag er niet bij of is het antwoord niet toereikend, neem dan contact op met de Webmasters

Deze lijst wordt in de loop der tijd aangevuld met veel voorkomende vragen die de komende tijd bij de website redactie terecht komen.

Hoe weet ik of wedstrijden/trainingen afgelast zijn ?

-Indien er wedstrijden worden afgelast dan zal dit direct op de homepagina van deze website worden getoond.

Hoe kan ik inloggen op MyClub ?

-Je kunt inloggen op je persoonlijk MyClub pagina met behulp van je emailadres of je KNVB relatiecode, in combinatie met een door jouw eerder opgegeven wachtwoord.

Weet je het wachtwoord niet of ben je het wachtwoord vergeten gebruik dan 'wachtwoord vergeten' in de blauwe balk. Als je email adres bekend is in de ledenadministratie krijg je een mail met een link erin om je wachtwoord in te stellen.

Is je email adres nog niet bekend bij de vereniging vraag dan aan je leider om dat in te voeren of stuur een mail naar websitecommissie@svgeinoord.nl

Waarom inloggen ?

De meeste activiteiten die Geinoord organiseerd, zijn voor leden van Geinoord.
Om daarvoor te kunnen opgeven moet je ingelogd zijn met je eigen gegevens.

Ik wil een wedstrijdverslag op de website plaatsen ?

-1. Log in onder MyClub met je e-mailadres en wachtwoord.
2. Ga naar Teams > "teamnaam" >Wedstrijdhistorie >
Achter elke wedstrijd staat (nadat deze gespeeld is) een icoon van een pen. Klik hierop en schrijf je verslag. Vul alle velden goed in.
3. De redactie publiceert het verslag na goedkeuring.
4 Tevens is het mogelijk om een foto aan een wedstrijdverslag toe te voegen.

Waneer heb ik training ?

De trainingen worden gekoppeld aan je team.
Zorg dat je e-mailadres zo snel mogelijk bekend is bij je leider. Hiermee kan je inloggen op MyClub(je persoonlijke pagina) en krijg je te zien wanneer je training is.

Hoe kan ik de gegevens van teamleden zien ?

Door in te loggen op de site krijg je meer informatie over je team en de wedstrijden.

Hoe kan ik de SV Geinoord app op mijn smartphone zetten ?

Ga naar playstore/appstore en download de "club-assistent app"
Daarna selecteer je de SV Geinoord app, en zal er een icoon op je telefoon verschijnen.

Open de Geinoord app, kies rechtsboven het potloodje en selecteer het/ de team(s) die je wilt volgen.

Vertel ons uw idee

*

Hoe weet ik of wedstrijden/trainingen afgelast zijn ?

Hoe kan ik inloggen op MyClub ?

Waarom inloggen ?

De meeste activiteiten die Geinoord organiseerd, zijn voor leden van Geinoord.
Om daarvoor te kunnen opgeven moet je ingelogd zijn met je eigen gegevens.

Ik wil een wedstrijdverslag op de website plaatsen ?

-1. Log in onder MyClub met je e-mailadres en wachtwoord.
2. Ga naar Teams > "teamnaam" >Wedstrijdhistorie >
3. De redactie publiceert het verslag na goedkeuring.
4 Tevens is het mogelijk om een foto aan een wedstrijdverslag toe te voegen.

Waneer heb ik training ?

De trainingen worden gekoppeld aan je team.

Hoe kan ik de gegevens van teamleden zien ?

Hoe kan ik de SV Geinoord app op mijn smartphone zetten ?

Ga naar playstore/appstore en download de "club-assistent app"