Gehandicapt 3e elftal verliest 1e wedstrijd nacompetitie!

Datum 13-05-2017
Tijd 14:30
Thuis s.v. Geinoord 3
Uit Woudenberg 4
Eindstand 0-1
15 mei 2017 door Peter van Woudenberg
Hoewel Woudenberg 4 redelijk sterk aan de wedstrijd begon, kwam Geinoord 3 nauwelijks in grote problemen.
Zonder de vaste waardes Paul Roestenburg, Robert Kronenburg en Jan Willem Schep, waren we toch ook niet echt in staat om het Woudenberg heel erg lastig te maken.
De 1e helft speelden we eigenlijk heel erg slecht, en het was dan ook niet geheel onverdiend dat Woudenberg op 0-1 kwam.
Het was een verkeerde inschatting van onze doelman waardoor de achterstand een feit was.

Bij rust hebben we aangegeven dat je een goed seizoen nog meer kleur zou kunnen geven door een ronde verder te komen, en dat alle moeite voor niets is geweest als je zo zou blijven voetballen.
Dat was gelukkig niet tegen dovemansoren gezegd en hoewel niet groots werd ons spel aanzienlijk beter.
Helaas had onze scheidsrechter een off day, een duidelijke handsbal in de 16 meter van Woudenberg werd arrogant weggewuifd, en een honderd procent penalty na een overtreding op Evert van Dijk werd afgedaan als een schwalbe.
Omdat Woudenberg mede door 2 goede reddingen van onze keeper ook niet meer wist te scoren, is de uitwedstrijd nog geen formaliteit geworden.
Als we compleet zijn en de vorm van de dag hebben zijn we nog niet kansloos!

We spelen zaterdag om 14.30 uur de uitwedstrijd in Woudenberg.