Sterk spelend Geinoord 3 stapje dichter bij promotie!

Datum 20-05-2017
Tijd 14:30
Thuis Woudenberg 4
Uit s.v. Geinoord 3
Eindstand 0-4
20 mei 2017 door Peter van Woudenberg
Hoewel vorige week thuis met 0-1 was verloren van Woudenberg, hadden we het gevoel nog niet te zijn uitgeschakeld.
Met een gedurfd aanvalsplan begonnen we sterk aan de wedstrijd en Woudenberg werd gelijk bij "de strot". gegrepen.

Met goed en verzorgd voetbal werd de aanval gezocht en al na zo'n 12 minuten spelen wist de weer opgeleefde en zeer aanwezige Evert van Dijk de bal uit een corner binnen te schieten. De terechte 0-1 gaf Geinoord 3 vleugels en keer op keer werd de aanval gezocht, uiteindelijk wist Mounir Jabbar bekeken de 0-2 te maken.
Omdat een duidelijke penalty overigens door de prima fluitende 17 jarige scheidsrechter niet werd gegeven , bleef het slechts 0-2 maar gingen we toch met een goed gevoel de rust in.

Na rust speelden we aanvankelijk enigszins slordig maar na zo'n 10 minuten werd de draad weer opgepakt en wisten we weer gevaarlijk te worden.
Ruud van der Meijden en Jan Willem Schep bekroonden beiden een goede wedstrijd met de 0-3 en 0-4 en daarmee was de overwinning en de volgende ronde een feit.

Zo voetballend zijn we een genoegen om naar te kijken en kunnen we niet wachten op de volgende klus.

De Trainert