Geinoord 3 dichtbij stunt

Uit s.v. Geinoord 3
Eindstand 4 - 3
27 mei 2017 door Peter van Woudenberg
In de beker verloren wij nog kansloos van Renswoude 2 maar vandaag was het anders.
We kozen mede door de verstikkende hitte voor een iets voorzichtiger spelconcept, en dat betekende dat ondanks een uitstekende wedstrijd vorige week enkele andere spelers in de basis.
Dit concept pakte zeer goed uit want al na 12 minuten spelend stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord. Teun Scholtens en Jan Willem Schep waren de doelpuntenmakers. Toen de weer half fitte maar sterk spelende Paul Roestenburg de 0-3 binnenkopte leek de wedstrijd al vroeg beslist.
Helaas maakte Renswoude nog voor rust de 1-3 via een mislukte voorzet die ongelukkig over doelman Benjamin Velders heen onder de lat in de goal zeilde.
Ferry de Vries en Jan Willem Schep konden 2 grote kansen net niet verzilveren, waardoor Renswoude nog niet was geklopt.

In de rust gaf Paul Roestenburg aan niet verder te kunnen en werd Rodney zijn vervanger.
Er waren op dat moment meerdere spelers die door een gebrek aan training in combinatie met de warmte al moeite hadden om nog 3 kwartier vol te kunnen gaan.
Wellicht is ondergetekende deze middag niet gelukkig geweest met wisselen, want uiteindelijk verloren we deze wedstrijd met 4-3 en hebben we de kans op een stunt laten liggen!
Het feit dat Geinoord 3 zover is gekomen is knap, maar volgende week moeten we laten zien dat we ook de klasse hebben om in ieder geval nog 1 keer te pieken.
Deze ploeg moet ondanks alle bedenkingen in de 2 klasse gaan spelen, of dat ook gaat lukken zal volgende week blijken.

Helaas hebben we bij terugkomst in Nieuwegein ons 1e zien degraderen ondanks een prima uitgangspositie en een 4-1 voorsprong.
We hopen dat het 1e elftal deze tegenslag goed verwerkt en volgend seizoen mee gaat doen voor het kampioenschap, en de nieuwe trainersstaf laat zien dat zij een goede keuze hebben gemaakt door zich aan Geinoord te verbinden!