Slordig Geinoord speelt gelijk

Uit vv Woudenberg JO17-1
Eindstand 1-1
24 juni 2017
Geinoord JO17-1 speelde vandaag een laatste selectiewedstrijd voor de zomervakantie. Tegenstander was Woudenberg JO17-1 wat ook  uitkomt in de 1e klasse. Geinoord startte met een gewijzigde formatie ten opzichte van de laatste wedstrijden en dat was in de 1e helft terug te zien in het veldspel. Geinoord had moeite met de bezetting en wist zich niet in de wedstrijd te spelen tegen een goede tegenstander. Woudenberg was goed georganiseerd en wist in de eerste helft de betere omschakelmomenten te vinden waarin het gevaarlijk werd. Woudenberg stuitte enkele malen op doelman Dario die de 0 wist te houden. Geinoord had veel moeite in balbezit om de rust te vinden en de vrije man te zoeken en was zeer slordig in het veldspel.  Geinoord wist zich in de eerste helft geen enkele keer aanvallend te onderscheiden. Woudenberg werd nog twee gevaarlijk uit twee vrije trappen waarvan er één net over ging en de ander uiteen spatte op de lat boven doelman Dario. Beide ploegen gingen dan ook met een 0-0 de rust in.

Na de rust was het eerste aanvallende moment wel direct raak voor de thuisploeg. Een corner van Niels belandde op het hoofd van Mika die prima bij de 2e paal binnenkopte voor de 1-0. Geinoord had organisatie beter voor elkaar en wist ook dreigender te zijn in de richting van het doel van Woudenberg. Echte uitgespeelde aanvallen kreeg de ploeg niet op een inzet van Rick de Bree na. Woudenberg wist Dario nog tot een redding te dwingen. Woudenberg kreeg kort voor tijd de kans op de gelijkmaker vanaf de strafschopstip nadat de bal tegen de arm van Mika was aangeschoten. De penalty werd benut en zo eindigde deze laatste oefenwedstrijd in een 1-1 gelijkspel.