• Hoe langer je ongeslagen blijft .. hoe dichter je bij de eerst nederlaag komt. En zo geschiedde ...

    Zaterdag traden we aan tegen PVC 10-1. Dit zou ook de eerste wedstrijd zijn, zonder Adam. Onze rappe buitenspeler maakte de overstap naar JSV en was er plotseling niet meer bij. Aan de overgebleven 7 kanjers de uitdaging om gezamenlijk zijn plek over te nemen.

    De eerste 2 kwarten hadden we het zichtbaar moeilijk met het combinatiespel van PVC. Stel daartegenover dat de kansen die we kregen/creëerden er (net) niet ingingen, dan wordt het wel moeilijk. Het werd ook duidelijk dat het een tijdje geleden was dat we op wat grotere achterstand kwamen, we konden hiermee naar elkaar wat lastiger omgaan.
    Tijdens de time-outs was het belangrijk om weer terug naar de basisafspraken te gaan. Bij je mannetje blijven en makkelijk (over)spelen. Beetje bij beetje ging het beter.. en zelfs zo dat we ons nog in de wedstrijd terug knokten. Hiermee werd een grote achterstand van 2-8 uiteindelijk omgebogen naar een 'dragelijkere' eindscore van 7-11.

    Na afloop overheerste het gevoel dat we niet van PVC maar van ons zelf verloren hadden. Belangrijk om hier de komende trainingen aan te werken. En daar gaan we ook volop mee aan de slag. Want a.s. zaterdag wacht OSM'75 JO10-1!