• Geinoord JO12-2 speelde afgelopen zaterdag de 2e wedstrijd in de hoofdklasse, tegenstander vandaag was Focus'07 JO12-1 uit Culemborg.

Geinoord JO12-2 heeft al weken te maken met personele bezettingsproblemen. Blessures, ziekte en het uitlenen van spelers aan andere teams doen de ploeg geen goeds. Gelukkig kunnen we geregeld rekenen op steun van jongens van andere teams echter steeds maar weer een wisselende samenstelling zorgt voor aanpassingen binnen het team die het spel niet ten goede komen.

We beginnen slap aan de wedstrijd en Focus speelt in een hoog tempo en winnen zo'n beetje alle duels. Toch lukt het ons om het eerste kwartier schade vrij door te komen.

Het tweede kwart zijn de rollen omgedraaid na een donderspeech zetten we Focus vast en krijgen meer grip op het duel. Nu krijgen wij een paar goede kansen maar de keeper redt katachtig op een aantal pogingen. Rust en nog steeds 0-0

Kwart 3, en weer gaat het daar mis, net als de week ervoor tegen het Vliegdorp. Bij een aantal jongens is de pijp leeg(niet zo gek als je voor onze wedstrijd al 40 minuten vol aan de bak was), paar spelers die weg moeten en een Focus dat door hun coaches blijkbaar eens goed gemotiveerd zijn.

Een golf van aanvallen komt op ons af en er is geen houden meer aan. We komen zeer snel op 0-1 en 0-2 achter en dan zakt de boel verder in elkaar. Mick(onze JO11-1 keeper die ons kwam helpen) is een schietschijf geworden en hij doet wat hij kan maar hier kan ook hij niet tegen op.

Nadat de 0-3 valt komen we nog terug tot 1-3, maar snel daarna de 1-4 en 1-5, we krijgen het niet meer belopen op het middenveld en we moeten berusten in een nederlaag. Er volgen nog een paar goals en met kunst en vliegwerk voorkomen we er ook nog een aantal.

Jammer dat we met 1-7 verliezen, we hadden er zelf zeker een stuk of 4 moeten maken, maar door gehaast te schieten en het niet goed uit te spelen missen we deze kansen.

Al met al een verdiende overwinning van Focus.

De komende weken blijft het onrustig rondom ons team door ziekte, blessures en het moeten afstaan van spelers aan andere teams die hoger spelen.
    Het zal dus een hele kluif worden om in deze competitie hoog te gaan eindigen.

Gelukkig zijn er in februari geen wedstrijden zodat iedereen bij elk team kan herstellen en de rust rondom de teams weer terug kan keren.........

Tot volgende week!

Uw razende reporter