• Na het kampioenschap volgde een verdiende promotie naar de 1e klasse. Een mooie stap voor deze gretige en - soms nog wat speelse- groep. Maar een stap die ze aankunnen. In de eerste wedstrijd werd al met ruime cijfers bij Delta Sports JO9-2 gewonnen (3-7). Het verslag in beeld is uiteraard nog na te kijken (onder dit bericht).

De 2e wedstrijd stond er toch een ander kaliber tegenstander te wachten. Het ging om 't Vliegdorp JO9-1. Bij het inspelen hadden we t al door dat dit een prima tegenstander was. En het begin maakte dat al gelijk duidelijk. Veel beweging door de tegenstander en daar hadden onze jongens het best lastig mee. Dit betekende toch wat meer coachen vanaf de zijlijn. Gelukkig konden ze het verzorgde spel van de tegenstander met werklust pareren. En meer .. want na mooie acties werd het 'gewoon' 2-0!. Ondanks - of juist door - de kou, bleven ze doorgaan en dat viel te prijzen. De veelal grotere tegenstander was ook technisch net wat verfijnder, maar de individuele acties van onze jongens gaf toch de doorslag. Ze bleven doorgaan tot het einde en dat betekende ondanks de spannende slotminuten een hele knappe 4-3 overwinning.

Natuurlijk is er ook beeldmateriaal geschoten, de samenvatting is terug te zien (onder dit bericht)

De begeleiding en ouders zijn super trots op de jongens. We weten dat er nog pittige tegenstanders volgen maar deze punten zitten in ieder geval in de tas!