• A en B Selectie Geinoord voor het seizoen 2020 - 2021 bijna rond

20 mei 2020
  • De technische staf van de A en de B selectie is blij te kunnen mededelen dat de A en B selecties voor volgend seizoen nagenoeg rond zijn. Voor de A selectie blijven Gerrit Plomp en Ramon Bongers de trainers, Wim Schupp (teammanager), Rolf Pot (keeperstrainer), Dennis Onrust (grensrechter) en voor de verzorging nemen we afscheid van Daniel Makkee. Hij heeft aangegeven zijn tijd nodig te hebben voor het uitbreiden van zijn Gym. In zijn plaats zal er een verzorger komen van Go Fysio.

Henri Berghoef zal de B selectie gaan trainen. Hij is een oude bekende van de club met een achtergrond als 1e elftal speler en trainer. Roy Koppes (oud trainer) zal de club verlaten. George de Soomer blijft als grensrechter en de verzorging blijft in handen van Go Fysio. Voor een elftalleider voor de B-selectie staat nog een vacature open die het bestuur op korte termijn hoopt in te vullen.

Door het vertrek van een aanzienlijk aantal spelers is de selectie op meerdere posities aangevuld. Gelukkig merken wij op dit moment dat spelers het weer leuk vinden om bij Geinoord te komen spelen. Het resultaat is dat er ook een ruime keuze bij de B selectie is. Dit ondanks dat er bij veel verenigingen geen 2e elftal meer is. Wij zijn hier uiterst tevreden over. Dit geeft de kans om jongere spelers vanuit de jeugd toekomst te geven voor de A selectie. Hierdoor is ook een prima mix ontstaan tussen oud en jong. Vorig jaar was de gemiddelde leeftijd 21 en dat zal komend seizoen 24 jaar zijn. Hierdoor hopen wij dat er in de prestaties wat minder negatieve uitschieters zullen zijn en we kunnen gaan werken aan een stabiel elftal.