• Afgelopen zaterdag 07 mei was Sammy Kraak de Alexanderhoeve pupil van de week tijdens de wedstrijd Geinoord – NiTA. Hieronder zijn verslag van de middag:

Zaterdag was mijn team de 10-1 "team van de week" en ik mocht "pupil van de week" bij de thuiswedstrijd tegen NITA zijn. Toen ik het woensdag hoorde van mijn trainer werd ik heel erg blij. Ik moest om 13.30 uur op de club zijn waar ik werd opgevangen door Andries en Jan. Dat was al heel leuk! Daarna mocht ik o.a. in de kleedkamer voor de wedstrijd bij het eerste, meedoen met de warming-up, meelopen met de scheids het veld op, scoren bij de keeper van de tegenstander en in de dug-out tijdens de wedstrijd bij de reservespelers zitten.

Mijn teamgenoten waren er ook, zij waren de ballenjongens. Dit hebben ze heel goed gedaan! Gelukkig hebben we de wedstrijd tegen Nita gewonnen. Na de wedstrijd hebben we met zijn allen een patatje gegeten en wat gedronken. Toen ik naar huis ging kreeg ik nog een hele mooie bal met alle handtekeningen van de spelers van het eerste en een certificaat. Iedereen was heel lief voor me. Het leukste vond ik het om samen met de wisselspelers in de dug-out naar de wedstrijd te kijken en om met hun voor de wedstrijd en in de rust samen te voetballen.

Jan, Andries en alle mensen rondom het eerste, heel erg bedankt voor deze onvergetelijke dag!
    Ook namens mijn ouders. ;-)