• Mijn naam is Axel en speel in de JO13 selectie van SV Geinoord.

Afgelopen zaterdag, 21 mei was ik verkozen tot Alexanderhoeve Pupil van de Week en mocht de rest van de jongens en meid uit mijn team fungeren als ballenjongens/meid.

Wij hadden deze zaterdag eigenlijk de kampioenswedstrijd tegen FOCUS maar die kwamen helaas niet opdagen waardoor er veel verdriet was bij ons team. Gelukkig draaide de sfeer in de middag helemaal om naar een zeer leuke dag zeker nadat ik werd opgehaald in de kantine en mocht aansluiten bij het eerste elftal.

Zij speelden tegen CDW en ik mocht de hele wedstrijd aanwezig zijn, in de kleedkamer , naar de scheidsrechter, in de dug-out en bij de wedstrijdbesprekingen.

De aftrap mocht door mij worden  genomen waarbij ik koers zette richting keeper en een heerlijke goal scoorde Hier zat wel wat druk op omdat ik het eerst wilde laten zien dat ik een voorbeeld stelde voor de wedstrijd: mooie goals en winst voor Geinoord.

Dat gebeurde dan ook en na de wedstrijd kreeg ik nog een patatje, drinken en een gesigneerde bal met alle namen erop van het eerste. En ik kreeg ook nog een diploma.

Ps. Het hele team kreeg na de wedstrijd patat en drinken wat heel gaaf was.

We zijn met het hele team en ouders doorgegaan met het vieren van een feestje en er kwam pas rond 1800 uur een eind aan deze hele speciale dag.

Ik wil iedereen bedanken voor het mogelijk maken van deze geweldige dag uit het diepste van mijn hart en ik ben ontzettend trots dat ik bij Geinoord zit.

Gracias Axel