• Op zaterdag 6 maart even geen wedstrijd of training op Parkhout, maar een uitje richting de Soesterduinen. Onze eigen Bas Nijhuis (vader van Sam) had een alternatieve duintraining in petto voor de jongens en begeleiding. Plaats van handelen: het bos en de zandvlakte rondom de Soesterduinen.
    Vol enthousiasme en energie vertrokken we vanaf Geinoord naar Soest. Op een half uurtje rijden lag het oefenterrein.

    Niet veel later stonde we met de voeten in het zand, aangemoedigd, geïnstrueerd en opgezweept door \"Basje\" onze oefeningen te doen. JumpingJacks, moutainclimbers en schijnboxen dat waren termen die gebruikt werden. Totaal iets anders dan: aansluiten, opendraaien en druk zetten. Iets wat we normaal roepen op zaterdagochtend.

    Na deze warming up begonnen we aan de 1 mile run door het bos. Gevolgd door een polonaise loop door het zand, de bestorming van de hoogste berg en een fikse down & uphill ronde. Ook de trainers moesten er aan geloven. De kinderen deden allen enthousiast mee en vonden het super leuk.

    Uiteraard was er even tijd voor wat drinken en eten. Daarna volgde nog 'beachsoccer' in het zand en sloten we af met een elftal foto.

    Een super leuke afwisseling voor de kinderen en trainers, mede mogelijk gemaakt door een sportieve ouder. Bedankt Martijn! En een echte aanrader voor andere teams. De andere omgeving, nieuwe spelvormen en het mooie weer vielen zeer goed bij de kids en willen dit zeker nog een keer meemaken.