• Bekerwedstrijd Geinoord Nieuwegein 1 - Valleivogels 1

  15 sep 2022
 • Zaterdag 17 september 2022 om 14:30 staat al weer de derde bekerwedstrijd voor onze mannen gepland tegen Valleivogels 1. De eerste twee wedstrijden waren twee nogal verschillend. Bij de eerste tegen het hoger spelende Scherpenzeel werd met 7 - 0 verloren terwijl de laatste wedstrijd tegen Hooglanderveen gewonnen werd met 1-5, waarbij aangetekend moet worden dat dit nog hoger had kunnen uitvallen als onze mannen de opgelegde kansen ook hadden benut. Timo Meerding scoorde één keer en moest in de rust geblesseerd in de kleedkamer achterblijven, terwijl zowel Sven als Sem(allebei pas in de tweede helft ingevallen) ieder twee keer scoorden.  Met een plezierig gevoel keerden wij naar Geinoord terug. De wedstrijd werd gevolgd door onze vaste supporters die zowel thuis als uit bijna altijd van de partij zijn.

  Zaterdag dus Valleivogels die, die eerder één keer gelijk speelden en één keer verloren hebben.

  Bijna alle spelers zullen er weer bij zijn, voor Luc Jansen en Desney de Buck komt aankomende wedstrijd nog te vroeg, terwijl Stijn Gerrits en Hamza Hajji dan net terug zijn van vakantie.

  Als de weergoden geen roet in het eten gooien, zal het zaterdag droog zijn en de verwachting is dat het wel koeler is in vergelijking met de dagen hiervoor.

  Mocht u al eerder ons o23 team willen aanmoedigen, dan kan dit. Zij spelen om 12:30 uur hun wedstrijd tegen o23 van Vriendenschaar.

  U bent dan ook van harte uitgenodigd ons team te komen aanmoedigen, Jan van Zijl en zijn team zullen u van een lekker drankje of hapje kunnen voorzien.

  Tot zaterdag!

  Wim Schupp

  Teammanager Geinoord 1