• Dit seizoen Eetcafe  “Bij Moov” (Bij mijn ouders op visite) de sponsor van de “Man of the Match”

Ja hoor daar was het dan eindelijk zover. Onze topscoorder Daniel Kops werd dan eindelijk een keer gekozen tot man of the match. Tot grote verrassing van de leden van de staf die hadden, als zg. deskundigen, iemand anders op het oog. Maar ja, de wijze mannen die altijd de keuze maken vonden dit keer toch echt dat Daniel de titel Man of the Match verdiende met weer 2 doelpunten.

Na afloop kreeg hij dan ook de cheque, goed voor een lunch voor 2 personen bij Eetcafe “Bij Moov” uitgereikt door  Laurian van der Meer die dit keer incognito op de foto wilde.

Tevens staat ook de Alexanderhoeve Pupil van de Week Axel Uruzequeta op de foto.

Gefeliciteerd Daniel