• “Bij MOOV” Man of the Match - Loosdrecht & Victoria

  14 mrt 2023
 • Ook dit seizoen sponsort  Eetcafe  “Bij Moov”  ( Bij mijn ouders op visite) weer de “Man of the Match”.

  Hoe moeilijk is het om na een verloren wedstrijd toch een Man of the Match te kiezen.

  Op een koude dinsdagavond speelde Geinoord de inhaalwedstrijd tegen Loosdrecht. Duidelijk was dat Geinoord de bovenliggende partij was en vele kansen mistte. In de slotfase bij een gelijke stand van 1-1 verrichtte keeper Mitchell van Oort een paar schitterende reddingen en werd toen als Man of the Match gekozen. Echter precies op dat moment scoorden de bezoekers en in blessure tijd deden ze dat nog eens waardoor Geinoord met een flinke kater achterbleef.

  Gelukkig was er op 4 maart kans op eerherstel tegen het bezoekende Victoria. Deze wedstrijd werd er een om heel snel te vergeten. Een totale off day van de mannen van Gerrit Plomp. Maar ook toen moest er een Man of the Match gekozen worden. Het werd uiteindelijk Luc Jansen Venneboer dit op basis van zijn altijd tomeloze inzet. Maar ook hiermee kon puntverleis niet voorkomen worden.

  Daar er tijdens de wedstrijd tegen Loosdrecht niemand beschikbaar was om de bon, goed voor een lunch voor 2 personen bij  “Bij MOOV”, te overhandigen kregen Mitchell en Luc beiden dus na de wedstrijd tegen Victoria de bon overhandigd door Eva Polman tesamen met pupil van de week Bastian van Kessel.