• Contributie

Pijper, Erwin
    Heuvel, Jacquelien ten
    Siepkamp, Saskia van de

Er zijn 0 teamleden waarvan de naam vanwege privacyredenen niet getoond wordt.

• Voor vragen over de contributie of de incasso gele en rode kaarten kunt u mailen: contributie@svgeinoord.nl

Korting meerdere kinderen uit één gezin
    Indien u drie of meer kinderen hebt, die als lid staan ingeschreven bij SV Geinoord, komt u in aanmerking voor korting.

Eerste kind: geen korting
    Tweede kind: geen korting
    Derde kind: 20% korting
    Vierde kind: 30% korting
    Et cetera.

Als u in aanmerking komt voor korting, dan verzoeken wij u dit jaarlijks per mail via contributie@svgeinoord.nl kenbaar te maken.

• De contributie wordt bij voorkeur in twee termijnen via automatisch incasso geïncasseerd, rond 1 september en 1 november. Bij inschrijving na 1 september wordt de contributie voor het gehele seizoen per 1 november geïncasseerd.

Eenmalige inschrijfkosten bedragen € 10,-

Maakt u zelf uw contributie over betaal dan op NL44 INGB 0000 0577 19 t.n.v. Penningmeester SV Geinoord.