• Coronamaatregelen bezoekende teams

Ben je binnenkort als supporter of tegenstander van één van onze teams te gast op ons sportpark dan kijken uit naar deze sportieve ontmoeting. Wel moeten we jullie verzoeken rekening te houden met de Corona-maatregelingen die ook voor onze club gevolgen hebben. Wij vragen jullie aandacht voor de volgende punten:

-        Bij aankomst meldt één persoon zich namens het team bij het wedstrijdsecretariaat.

-        Op het sportpark, in de kantine en in de kleedkamers geldt de 1,5 meter regel.

-        Op het sportpark, in de kantine en in de kleedkamers gelden de algemeen geldende hygiëne maatregelen.

-        Spelers, staf en toeschouwers met Corona-gerelateerde klachten blijven thuis.

-        Bezoekers van de kantine registeren zich op bij de statafel bij de ingang.

-        In de kantine is beperkt plek. Is er geen zitplaats, dan neem je je consumptie mee naar buiten.

-        Hou je zoveel mogelijk aan de aangegeven looproutes.

Gebruik kleedkamers

-        Het wedstrijdsecretariaat wijst de kleedkamers toe.

-        Wij willen jullie verzoeken om in sportkleding naar ons toe te komen.

-        Er mogen 6 spelers ouder dan 18 jaar tegelijk in 1 kleedkamer en er mogen 2 spelers ouder dan 18 jaar tegelijkertijd douchen.
             Als je klaar bent, wacht je buiten op je teamgenoten en niet in het kleedkamergebouw.

-        Voor alle spelers jonger dan 18 jaar is er geen beperking van aantal spelers in de kleedkamer en doucheruimte.

Ondanks alle aanpassingen hopen we dat jullie je als vanouds welkom voelen op Sportpark Parkhout en we wensen jullie een sportieve wedstrijd.

Wedstrijdsecretariaat en bestuur
    sv Geinoord