• Op zaterdag 26 oktober speelde Geinoord 1 de thuiswedstrijd tegen FC Almere en was Mick Arts, keeper van JO11-1 de pupil van de week.

Na de ontvangst in de businessruimte mocht hij samen met de teammanager naar de kleedkamer om de voorbereiding op de wedstrijd mee te maken.Tijdens de warming up ging zijn interesse uiteraard naar die van de keepers. Hij was aandachtig toeschouwer bij het inschieten van de keeper. Na de warming ging het naar de kleedkamer waar de laatste dingen werden besproken . Bij het opkomen van de elftallen mocht hij de wedstrijdbal van de zuil afpakken en na de tos mocht hij de aftrap verzorgen.

De wedstrijd verliep dramatisch en in de rust moest hij even op de gang blijven want de trainer was erg boos. Zijn reactie na afloop: “Hij was echt boos ik horde hem helemaal op de gang met alle deuren dicht!”.
    Ook hij ging na de wedstrijd huiswaarts met een mooie bal met handtekeningen van spelers en trainers en een diploma,.