• Geinoord JO13-1 sluit seizoen af in stijl

  29 dec 2019
 • Vrijdag 27 december heeft Geinoord JO13-1 het sterk bezette IJsselmeervogels Jumbo Jeugd Kersttoernooi 2019 gewonnen. Met IJsselmeervogels JO13-1 (winterkampioen Hoofdklasse), Victoria JO13-1(winterkampioen 3e divisie F) en WV-HEDW JO13-1 ( winterkampioen 3e divisie A) werd er op het scherpst van de snede gestreden om de felbegeerde bokaal. De eerste wedstrijd werden onze jongens nog overdonderd door het felle spel van WV-HEDW, wat meer op een stevig potje straatvoetbal leek in plaats van zaalvoetbal. De 2e en 3e wedstrijd zag je Geinoord groeien in het toernooi en werd er menig duel winnend afgesloten. Na 2 wedstrijden in de poule en een wedstrijd om in de finale te komen moest Geinoord het wederom opnemen tegen WV-HEDW. In een af en toe veel te harde wedstrijd lieten onze jongens zien dat ze voor niemand bang waren en na een spannende wedstrijd stond er 1-1 eindstand op het score bord. 3 penalty‚Äôs moesten er genomen. Ondanks de zenuwslopende wedstrijd waren er toch 3 spelers die zich vrijwillig melden om de strafschoppen te nemen. De 1e en de 2e penalty ging er zowel bij Geinoord als bij de tegenstander in en nadat onze speler ook de 3e strafschop binnenschoot miste een speler van WV-HEDW.


  Al met al een leuke ervaring rijker en na het behalen van de promotiepoule een mooie afsluiting van de 1e seizoenshelft.
  De technische staf is super trots op de ontwikkeling van het team en kijkt nu al uit naar de nieuwe competitie waarin Geinoord JO13-1 uitkomt tegen de nummers 1, 2, 3 en 4 uit de andere hoofdklassen om te strijden voor een plek in de 3e divisie.

  Met sportieve groet,

  De teamleider (papa)