• Vandaar werd de laatste wedstrijd van de 1e competitieronde gespeeld. Na 3 winspartijen op rij en een nederlaag vorige week zou het mooi zijn om deze competitie met een goed resultaat af te sluiten. (Geen zin om verder te lezen? Scroll naar beneden voor ons videoverslag op Youtube).

  Het ging redelijk gelijk op. OSM had wat grote en sterke jongens maar Geinoord liet zich het kaas zeker niet van het brood eten. Kansen waren er over en weer. Gelukkig hebben wij Sam die zijn doel weer mooi leeg hield de eerste kwart.
  De aanvallen die Geinoord ondernam werden er steeds meer en werden gevaarlijker .. de 0-1 kwam dan ook niet uit de lucht vallen. Helaas kon er niet voorkomen worden dat de 1-1 alsnog viel. Het evenwicht op het veld uitgedrukt in de stand.

  In de 2e helft was daar toch de voorsprong die in 5 minuten tijd werd uitgebouwd naar 2 doelpunten, beide vastgelegd door onze FOX-man.
  --- Ja, ja Brahim, 1x lenen mag maar houden mag je 'm zeker niet ;-) ---

  Maar OSM dat zich kenmerkte door stevig maar fair spel bleef knokken. En ze vochten zich terug in de wedstrijd. Na de 3-3 maakte we het ons weer -onnodig- moeilijk. We gaven ons helaas zo wel heel makkelijk gewonnen. Juist in deze fase moeten we ├ęcht met z'n allen blijven knokken en dat ontbrak en maakte het verschil met OSM.

  Na het laatste fluitsignaal kunnen we de balans in de 1e klassen-18 opmaken; 3 gewonnen en 2 verloren met een doelsaldo +2. Er zit voetbal in het team mits er focus is. We kijken uit naar de herindeling op 16 oktober. Nu 3 weken tijd om fris toe te werken naar de volgende competitieronde. Wij hebben er zin an!!

  En zoals jullie van ons gewend zijn, hier weer de beelden van de wedstrijd: https://www.youtube.com/watch?v=sH9on4z0d2k (knip en plak in je browser). Enjoy!!