• Zaterdag 1 oktober staat de eerste competitie thuiswedstrijd van dit seizoen gepland:

Geinoord Nieuwegein 1 - DESTO 1

Afgelopen zaterdag werd er 0-0 gespeeld tegen PVCV. Voor aanstaande zaterdag zal er toch meer moeten gebeuren. Timo is inmiddels volledig hersteld en hoopt tegen Desto weer als vanouds te kunnen spelen. Desto is geen onbekende tegenstander, er meermaals geoefend tegen hen met wisselend resultaat. In de voorbereiding viel het licht uit tijdens de wedstrijd die niet meer uitgespeelt kon worden. Nu de basis grotendeels vaststaat, kunnen we pas echt kijken hoe onze mannen ervoor staan. Zoals de weergoden nu aangeven zal het alleen in de ochtend regenen. Wij hopen dat u allen ons team komt ondersteunen.

Om kwart voor 12 is er een heuse derby bij Geinoord te zien, O23 speelt dan tegen JSV O23. Afgelopen zaterdag heeft O23 met 2-7 gewonnen bij S.V. Utrecht United O23. Hier scoorde Sem van Zwieten liefst 5 keer en was daar de man of the match!

Dus als u een gezellig dagje voetbal wil mee maken, bent u van harte welkom.