• Vandaag 9/11, speelde Geinoord thuis het 2e bekerduel op Parkhout. Vooraf was er bij de supporters niet veel vertrouwen te beluisteren nadat vorige week met 4-0 was verloren uitwedstrijd in en tegen Woudenberg. De wedstrijd onder leiding van Roy Labeur uit Amsterdam was nog maar net 2 minuten oud toen Daniel Kops de 1-0 al op het scorebord zette. Hooglanderveen kon wel veel in balbezit zijn en goede combinatie maken maar Geinoord benutte de kansen. En na ruim een half uur kon goaltjesdief Daniel Kops de 2-0 op zijn naam schrijven, na overigens een zeer discutabel mogelijke buitenspel situatie  In het overigens faire maar stevige duel had scheidrechter Labeur zijn handen vol om alles in goede banen te leiden. Hij had daar maar liefst 4 geel en een directe rode kaart voor Geinoord en een drietal gele kaarten aan de kant van Hooglanderveen voor nodig.

De 2e helft startte Hooglanderveen met veel druk naar voren en creƫerden enkele kansen. Maar keeper Mitchel Temming, welke in de eerste helft ook al een wereldredding had verricht, stond steeds op de goede plek. Het was daarom ook uitermate jammer dat juist hij diegene was welke de bal te zwak inspeelde op de rechtsbak van Geinoord. De Hooglanderveen aanvallers konden daarvan profiteren en scoorden in de 5e minuut van de 2e helft 2-1. Het was in de 32e minuut dat Timo Meerding via een razendsnelle counter de verdediging va Hooglanderveen te kijk en de 3-1 op het scorebord zette.

Niet veel later kwam Geinoord met 10 man te staan. Hooglanderveen was in het restant van de wedstrijd niet staat om een tandje bij te schakelen en zodoende kwam er geen verandering in de stand. Zaterdag 18 september a.s. speelt s.v. Geinoord uit tegen zondag 2e klasse " De Kennemers " in Beverwijk om 17:00 uur !!!

Klik op de button onder foto's voor alle foto's

Gerard van Vliet.