• Beste leden,

Wij hopen natuurlijk dat iedereen ook volgend seizoen weer bij sv Geinoord op het veld staat. Mocht je toch op willen zeggen, dan kan dat via het opzegformulier. Opzeggingen dienen uiterlijk op 31 mei 2020 ingediend te zijn.

Als je je wilt aanmelden bij een andere vereniging, dan dien je dat voor 15 juni 2020 te doen. Spelers in de A-categorie (senioren en een deel van de jeugdselectie-elftallen) kunnen zich na die datum niet meer aanmelden bij een andere vereniging.
    Bij een afmelding dienen alle financiƫle verplichtingen aan de vereniging te zijn voldaan en moet uitgeleend materiaal, zoals sponsorkleding, ingeleverd zijn. Is dit niet het geval, dan volgt een financiƫle blokkade en is het niet mogelijk je bij een andere vereniging in te schrijven.

Aanmelden bij sv Geinoord
    Nieuwe leden kunnen zich aanmelden via het aanmeldformulier. Geef het duidelijk aan als je het afgelopen seizoen bij een andere vereniging hebt gespeeld. Speel je in de A-categorie, dan geldt ook voor jou dat je je voor 15 juni bij ons moet aanmelden.