• Inschrijven bij sv Geinoord

  Via de knop onderaan deze tekst kun je je aanmelden als lid bij sv Geinoord. Op zaterdagen tijdens het wedstrijdseizoen kun je hiervoor ook terecht bij het wedstrijdsecretariaat in het clubhuis

  Na het verzenden van het online formulier ontvang je binnen enige tijd een bevestiging van inschrijving van onze ledenadministratie.

  Let op! December 2022: Op dit moment zitten wij aan de maximale capaciteit voor het aantal jeugdteams en -leden. Dit betekent dat wij nieuwe inschrijvingen op een wachtlijst moeten plaatsen. Na ieder competitieblok (oktober, januari en maart) bekijken of we of we nieuwe leden in een team kunnen plaatsen. Helaas is dit géén garantie dat uw kind daadwerkelijk kan deelnemen aan competitievoetbal. Uiteraard laten wij graag iedereen voetballen, maar vinden het ook belangrijk u vooraf over de situatie te informeren.

  Bij de mini's (kinderen van vijf en zes jaar) hebben we nog wel plek voor nieuwe aanmeldingen.

  Graag ook nog even je aandacht voor het volgende:

  Kinderen onder de 16
  Inschrijven is mogelijk vanaf 5 jaar. Bij kinderen onder de 16 jaar graag indien beschikbaar hun eigen mailadres invullen én het mailadres van ouders/verzorgers. Op die manier kunnen ze een account maken in de voetbal.nl app waarin allerlei informatie over hun team te vinden is. Er verschijnt vanzelf een invulveld voor gegevens van één van de ouders/verzorgers. Gegevens van een tweede ouder of verzorger (naam, e-mail en telefoonnummer kunnen ingevuld worden in het veld opmerkingen indien dat gewenst is).

  Extra telefoonnummers en e-mailadressen
  Extra e-mailadressen (maximaal 2 extra) en mobiele telefoonnummers (maximaal 2 extra) kunnen via het veld opmerkingen aan ons doorgegeven worden.

  Alvast bedankt voor de aanmelding en tot snel!