• Inschrijven bij sv Geinoord

Via de knop onderaan deze tekst kun je je aanmelden als lid bij sv Geinoord. Op zaterdagen tijdens het wedstrijdseizoen kun je hiervoor ook terecht bij het wedstrijdsecretariaat in het clubhuis

Na het verzenden van het online formulier ontvang je binnen enige tijd een bevestiging van inschrijving van onze ledenadministratie.

Graag nog even je aandacht voor het volgende:

Kinderen onder de 16
    Bij kinderen onder de 16 jaar graag indien beschikbaar hun eigen mailadres invullen. Op die manier kunnen ze een account maken in de voetbal.nl app waarin allerlei informatie over hun team te vinden is. Er verschijnt vanzelf een invulveld voor gegevens van één van de ouders/verzorgers. Gegevens van een tweede ouder of verzorger (naam, e-mail en telefoonnummer kunnen ingevuld worden in het veld opmerkingen indien dat gewenst is).

Extra telefoonnummers en e-mailadressen
    Extra e-mailadressen (maximaal 2 extra) en mobiele telefoonnummers (maximaal 2 extra) kunnen via het veld opmerkingen aan ons doorgegeven worden.

Alvast bedankt voor de aanmelding en tot snel!