• Jan en Pietje Hazendonk vieren vandaag hun 60 jarig huwelijksfeest. Reden voor ondergetekenden om namens Geinoord MeVe 75+ ( Met en Voor Elkaar ) even langs te gaan met een presentje. Vanwege de corona maatregelen bleven we natuurlijk wel op gepaste afstand.

    Op 27 mei 1960 trouwden Jan en Pietje in Vreeswijk, daarvoor moet Jan wel de Lek oversteken als geboren Vianees. Ze gingen wonen in Vreeswijk en kwamen via de kinderen in contact met Geinoord. Pietje is jarenlang gewaardeerde kracht geweest in de kantine, waarvan Jan via zijn werkgever de vloer heeft gelegd. Dat hij dat heel goed heeft gedaan blijkt wel dat er 40 jaar na dato nog geen slijtplekje inzit.

    Elke zaterdag zijn Jan en Pietje nog op ons sportcomplex om een drankje te doen, kaartje te leggen en de verrichtingen van het 1e elftal te volgen. Op de dinsdagmorgen zijn ze er weer, ( nu even niet )  en zijn enthousiaste deelnemers aan de bijeenkomsten van de Geinoord 75+. Dat was ook de reden waarvoor ondergetekenden even langskwamen. Rien had ook nog  een bijzonder kado ! Een ingelijste foto van het bruidspaar met een naamgedicht. 

    Namens alle Geinoorders van harte gefeliciteerd en een mooie dag gewenst 

    Rien Nijsse en Gerard van Vliet.

    klik op de button voor meer foto's