• Zaterdag 19 september stond de 3e wedstrijd uit de competitie op het programma. Met een compleet team gingen we richting Sportpark de Paperclip waar UVV zijn thuiswedstrijden speelt. Het was een heerlijk voetbalzaterdag zoals de Indian Summers ze bedoelt heeft …

    We speelden op een speciaal pupillenveld , waarbij UVV, ook met rood-witte shirts de hesjes aan mocht doen. Zoals jullie van onze eigen FOX-man* is er weer een mooi beeldverslag gemaakt.

    In het kort dan: er werd goed gevoetbald vanuit iedere linie. Een ijzersterke Sam zorgde voor de Chinese, Berlijnse én Trump-muur voor onze goal. Verdedigers die goed aansloten en steeds gevaarlijker voor de goal kwamen, gaven goed druk richting de tegenstander. Een middenveld dat makkelijk combineert met de gevaarlijke aanvallers. Kortom, de perfecte cocktail voor een heerlijke zaterdagochtend-pot.

    Wederom 3 punten en op naar de volgende pittige wedstrijden tegen PVC 10-1 en OSM'75 10-1 de komende weken!

    Klik hier voor het beeldverslag >>> https://youtu.be/7UL23aAXW8Y <<<


    * Ja, ja,... we houden zijn naam nog even geheim, want het schijnt dat meerdere Geinoord-teams al om zijn filmkunsten hebben gevraagd. Maar voorlopig is hij nog exclusief voor de JO10-2 aan de slag.