• UVV thuis op een nog bevroren veld 7.
  Na de nederlagen van de afgelopen 2 weken, nu zaak om punten te halen.

  En wat schrijft een verslag dan lekker als je weet dat je met 2-1 gewonnen hebt, maar nog beter, de manier waarop!
  Vandaag dus weer een keer een lofzang voor deze mannen.

  Want voetballen dan kunnen ze echt wel, als ze maar als team blijven spelen.
  En dat was precies wat er vanaf minuut 1 gebeurde. Er stond een hecht team.'

  UVV drukte ons het eerste kwartier met de kont tegen het doel en we hadden het weer zwaar. Het verschil met de vorige 2 weken was dat we nu wel het veld compact konden houden en we niet uit positie liepen. Bij UVV een aantal \"bekende\" gezichten. Speelde die jongens ook niet in de JO12-1 van UVV toen ze tegen onze JO12-1 speelden een paar weken geleden....? Snel weer naar ons zelf kijken.
  UVV komt op een 0-1 voorsprong door een schot wat net voor Ryano opstuit. Ook dit zijn leermomenten voor een keeper. Diezelfde Ryano redt ons daarna een aantal keer goed. Dylan is de eenzame strijder voorin en kan tegen die boomlange jongens niets beginnen dus moeten we het ze op een andere manier moeilijk maken.

  Dan het tweede kwart, we komen beter in de wedstrijd, blijven compact spelen en proberen via de lange bal de druk van ons doel, te houden. Dat lukt heel aardig en we gaan steeds beter voetballen en krijgen nu meer grip op UVV. We gaan nu de duels niet uit de weg en achterin hebben Mocky, Jelle en Jent de boel nu aardig onder controle. Op het middenveld zijn het Symen, Nick, Amir en Damian aan de winnende hand, ze voeren ook heel goed hun taken uit. Dylan blijft de eenzame strijder voorin. Toch komen we op 1-1 omdat we het duel vooral op het middenveld zien kantelen. Het is eerst Dylan die al een goede mogelijkheid krijgt maar nog op de keeper van UVV stuit waarna hij nogmaals voor de keeper komt. Nu geeft Dylan de bal af op de inlopende Amir en die schier onberispelijk binnen.

  UVV is wat geïrriteerd aan het raken en daar kunnen wij natuurlijk van profiteren.
  Dan het 3e kwart, waarin Denzell de opdracht krijgt \"het vuurtje op te stoken\" en te blijven gaan. Nu krijgt UVV het helemaal moeilijk en we zijn dan ook in het 3e kwart de bovenliggende partij. We krijgen aardig wat mogelijkheden en UVV komt handen en voeten tekort om ons af te stoppen. Het zonnetje komt er heerlijk bij en we draaien verder warm. Jent krijgt de bal aan de rechterkant van het veld en slingert de bal ineens voor. Aangezien Jent dit altijd met veel gevoel kan, is dit een voorzet die bijvoorbeeld Hakim Zyech afgelopen weken leiet zien, die precisie. Denzel komt inlopen en wil inkoppen maar gaat net onder de bal door bij de eerste paal. Maar dan staat daar Amir bij de tweede paal te wachten en met een prachtige volley neemt hij hem ineens op zijn slof........... 2-1!! Iedereen, ook de trainers en ouders, ontploft van vreugde.

  We staan overigens meer dan terecht voor. We zijn goed in de duels, houden de ruimtes klein en gaan voor iedere bal. Een aantal heeft een extra zuurstoftank meegenomen.
  Dan het vierde kwart maar ook daar komen we niet meer in de problemen. Denzel krijgt nog een aantal keer het aan de stok metr zijn directe tegenstander die nog bijna een kop groter is, maar die heeft handen en voeten tekort om Denzel af te stoppen. Nadat Denzel hem te slim af is ramt hij de bal nog een keer op doel en helaas voor ons, op de lat. Nog een keer Denzel op de keeper af en nu wordt hij van achteren gehaakt/neergehaald. Helaas was het zicht van de scheidsrechter belemmerd dus kon hij niet goed beoordelen wat er gebeurde maar wat doen ze er bij UVV alles aan om ons af te stoppen. Achterin is de boel potdicht, Jelle(waar was die spits van UVV??, oh in zijn broekzak) gaat voorop in de strijdt met zijn mede kompanen Mockie, Jent en later ook Damian. Ryano staat nog een aantal keer goed op zijn plek en straalt weer de nodige rust uit en zijn opbouw is ook weer uitstekend.

  Met nog ene paar minuten te gaan voel je dit gaan we niet meer weggeven.
  Het laatste fluitsignaal, armen in de lucht en juichen maar.

  We winnen terecht van UVV, die wat chagrijnig van het veld gaan.

  Nu op naar Elinkwijk as zaterdag, nog een mooie pot voor de boeg. Complimenten aan de hele ploeg die keihard gewerkt hebben en voor elkaar door het vuur gingen. Als jullie dit nou iedere week konden opbrengen dan hadden we het Kampong en Hercules ook veel moeilijker gemaakt.

  Borst vooruit en weer keihard trainen aankomende week!
  Trots op de jongens, dat mag ook gezegd worden.

  Tot volgende week!

  Uw razendereporter