• Vandaag wedstrijd nummer 3 op het programma uit naar GVVV in Veenendaal.

Deze week hadden we getraind op de opbouw van achteruit en dit moest terug komen in het beeld van de wedstrijd van vandaag.
    Tevens maakte we afspraak om fel de duels in te gaan en ons niet laten troeven.

Helaas in de warming-up haakte er wederom 2 spelers af. Het zit ons team echt niet mee. Op de bank maar liefst 6 spelers die niet fit zijn.
    We beginnen aan de wedstrijd en voor we het weten staan we met 1-0 achter. Via de linkerkant is het een vrijstaande speler van GVVV die ongehinderd de score kan openen. Een dekkingsfout. Dat hadden we toch niet afgesproken heren?

We herpakken ons zelf maar merken ook dat we vol aan de bak moeten. GVVV is brutaler, slimmer en gewiekster. Net even de grens van het toelaatbare opzoeken, irriteren. We hebben moeite met dat spel.
    Gelukkig gooien we de schroom van ons af en krijgen wat meer grip op het duel. We zien aardige momenten in de opbouw, alleen de voortzetting laat soms nog te wensen over. Dat moet echt beter.
    Dan de 19e minuut. De bal wordt goed achterin veroverd en we schakelen razendsnel om. Het is Joel die geen fout maakt en de 1-1 laat aantekenen. Lekker! We zijn terug in de wedstrijd en het gaat nu ook gelijk op.

GVVV gooit de beuk er nu flink in. Met een toch al half fitte selectie komen we nu wederom in de problemen. Damian moet er noodgedwongen vanaf vanwege zijn lies, Nick krijgt een flinke beuk in de rug maar kan gelukkig verder.
    In de 23 minuut is het echter weer raak voor GVVV. De behendige spits speelt zich zelf knap vrij en passeert Levi. Zo staan we met 2-1 achter. in de 27e minuut komt GVVV op een 3-1 voorsprong. Een aanval door het midden wordt niet goed opgepakt met de lopen de mensen en Levi is dan ook kansloos.

Toch is er nog steeds het gevoel dat er iets te halen is bij dit GVVV, geen wonderploeg maar wel eentje met pit.
    In de 30e minuut probeert GVVV wederom te scoren echter Jelle weerhoudt de spits hiervan en speelt netjes de bal over de achterlijn. De spits van GVVV struikelt daarna over een been en de scheidsrechter wijst naar de stip.Wellicht dat het zonnige weer vat op onze leidsman kreeg maar vanaf dat moment ging deze beste meneer hele gekke dingen doen.

Na hevige protesten en onbegrip van uw razende reporter neemt GVVV de penalty. Levi is gelukkig koelbloedig en stopt hem. Lekker Levi!!! Meer dan terecht. We krijgen zelf wederom wat mogelijkheden maar zijn slordig aan de bal. Rust. Rida geeft weer de nodige aanwijzingen. het moet echt beter!

Dan net na de rust in de 37e minuut, we krijgen een mogelijkheid maar het schot wordt gekraakt en de verdediger van GVVV haalt de bal weg en die rolt richting achterlijn. De speler van GVVV en (Joel die een stukje sneller is) gaat er ook achteraan en met een uiterste inspanning weet hij de bal binnen te houden. Hier zat echter ook een speler van GVVV tussen. Joel raakt eerst de bal en neemt de tegenstander in zijn val mee. Na een klein oponthoud en behandeling trekt de scheidsrechter ineens uit het niets de rode kaart. We moeten met 10 man verder. Zelfs de leiding van GVVV snapt er niets van.

GVVV ruikt zijn kansen en maakt de 4-1. We geven echter niet op en lijken met 11-10 beter te spelen dan toen we nog compleet waren.
    GVVV mag vervolgens rustig doorgaan met irriteren, overtredingen maken, shirtje vasthouden en noem naar op. Zelfs ballen die nog niet over de lijn zijn geeft de scheidsrechter uit terwijl er geen vlagsignaal is. Of buitenspel word genegeerd. De 5-1 valt dan ook nog.

De gemoederen lopen steeds verder op, uw razende reporter komt nu ook op temperatuur. Wederom mogen er aanslagen op onze spelers gepleegd worden. Onbegrijpelijk!!
    Vooraf werden we door de leiding van het team van GVVV al gewaarschuwd voor deze scheidsrechter dat deze man nou niet het sterkste was in het leiden van een wedstrijd.

Om nu te zeggen dat GVVV onverdiend gewonnen heeft? Nee dat zou onterecht zijn. De wil om te winnen en in de 1-1 duels was GVVV een stap verder.
    We hebben helaas wel te maken met een half fitte groep en dan zijn dit soort duels misschien net even teveel gevraagd. Maar weet een ding, tijden veranderen en uiteindelijk zal het kwartje onze kant op gaan vallen. We zijn er van overtuigd dat we met een fitte groep nog een rol kunnen gaan spelen, de vraag is alleen wanneer.

Op naar volgende week als we thuis om 11.00 uur tegen SV Baarn mogen aantreden.
    (Let op een oefenwedstrijd i.v.m. vrij programma)

Uw razende reporter is inmiddels ook weer tot rust gekomen.

Fijn weekend allemaal!