• De kruitdampen zijn wat opgetrokken en we proberen er een zo goed mogelijk verslag van te maken.
  Geinoord mocht in een onderling duel met UVV JO15-2 gaan strijden voor een mogelijk 2e plek

  Het zou te makkelijk zijn om een verslag te maken waarbij we alleen de randzaken benoemen die rond deze wedstrijd speelde.
  Maar dat het van invloed is geweest op de uitslag dat zeer zeker.

  Met een (te) krappe selectie gingen we op pad naar UVV. Eerder dit seizoen speelde we tegen hun JO15-1 en die wedstrijd ging weliswaar verloren maar daar waren we niet kansloos. UVV JO15-2 mocht dan ook geen probleem vormen.

  De heren in \"Zeist\" hadden besloten een zeer jeugdige scheidsrechter op het duel te zetten. Een die een leeftijdscategorie hoger speelt.
  Vanaf het begin van de wedstrijd werd duidelijk dat we hier niet gingen winnen.

  Bijna iedere duel wat wij aangingen werd in het voordeel van UVV gegeven. Als we een ingooi namen moesten we achter de lijn blijven want een cm de voet op de lijn was een foutieve ingooi. Overtredingen met 2 benen vooruit werden niet bestraft. Het gescheld naar onze jongens en vele verwensingen werden niet bestraft.
  We kwamen achter nadat de bal naar voren gepompt werd en we onder de bal doorgingen. De gelijkmaker volgde snel. Vinny die zich eerst door een woud van spelers moest vechten die allemaal de zaag bij hun hadden, maar wonderwel kon Vinny verwoestend uithalen. 1-1. Nu door want dit UVV mag nooit een probleem zijn.

  Het bleef een duel waarin we van alles moesten incasseren. Dan is het denk ik de leeftijd die ervoor zorgt dat we toch niet in ons spel komen. Ook werd er steeds meer gemopperd op de scheidsrechter. De 2-1 was bijna identiek aan de eerste. Weer stonden we niet goed opgesteld en kregen de deksel op ons neus. Opnieuw richtte we ons op. Gideon sleurend en vechtend om iedere meter kon alleen op de keeper af en zo de 2-2 aantekenen. UVV was alleen maar bezig met ons uit de wedstrijd halen en dat lukte ze dan ook prima. De 3-2 viel ook nog voor de rust. Een te groot gat op het middenveld en in de omschakeling geklopt.
  Gideon werd in de 16 onderuit gehaald maar nee geen Penalty.

  Na de rust probeerde we iets anders te gaan spelen.
  Het was Aziz die alleen op de keeper af kon maar helaas niet de 3-3 kon maken. Daarna volgde de gebeurtenissen zich rap op. Uw razendereporter kreeg na een vlagsignaal voor buitenspel weer de nodige verwensingen naar zijn hoofd. Ik kan u verzekeren dat ik best wat gewend ben echter er is ook een grens. Daarnaast werd er door een UVV speler geslagen naar een van onze spelers. De scheidsrechter trad hierbij niet op, de UVV coach haalde hem snel van het veld. Tijdens dit opstootje kreeg ook uw razende reporter weer het nodige naar zijn hoofd, iets met een bepaalde ziekte. Dit was de druppel om te stoppen met vlaggen.

  In alle tumult kregen diverse spelers van Geinoord een gele kaart wegens protesteren.
  Na verloop van tijd werd de wedstrijd toch hervat. UVV gewoon met 11 man, onbegrijpelijk!

  UVV had ons volledig daar waar ze ons hebben wilden. UVV bleef de beuk erin gooien en helaas vielen ook nog de de 4-2 en 5-2, uit een penalty waarbij de speler van UVV over zijn eigen voeten struikelde, en er weer diverse spelers van ons een kaart kregen wegens protesteren.

  Wat moet je dan zeggen na afloop? Weinig.

  Ik kan u verzekeren dat de gemoedsrust van uw razende reporter nog niet gekalmeerd is als ik terug denk wat er zich zaterdag heeft afgespeeld. Gelukkig is het bijna winterstop.

  Vooruitkijken dan maar. Vanavond staat de inhaalwedstrijd tegen DVSU op het programma!