• Laatste editie presentatiegids s.v. Geinoord Nieuwegein

19 sep 2022
  • Met de uitreiking van de laatste editie van de presentatiegids 2022-2023 door Jan Polman, bestuurslid van Stichting Topvoetbal Nieuwegein (STN) aan Hans van der Meijden, voorzitter van s.v. Geinoord Nieuwegein, is er een einde van een tijdperk aangebroken.

Nog voor aanvang van het officiële voetbalseizoen/competitiestart is het opnieuw gelukt om de deadline te halen welke aan het begin van dit jaar al was vastgesteld. Een prachtige gids ligt voor alle leden, sponsoren en adverteerders klaar om gelezen te worden. Opnieuw is René van der Woerd erin geslaagd om het laatste exemplaar te voorzien van niet alleen nuttige informatie maar ook artikelen waaruit blijkt dat s.v. Geinoord meer is dan alleen een voetbalclub. Proficiat René en alle andere mensen binnen onze vereniging welk hieraan een bijdrage hebben geleverd.

De presentatiegids kent een traditie vanuit de tijd dat Geinoord in de periode 2005 tot en met 2009 op hoofdklasse niveau speelde. Toen werd het gehele ontwerp en het advertentiewerving gedeelte uitbesteed. Sinds ongeveer 6 jaar heeft de STN gezorgd dat niet alleen het ontwerp maar ook de advertentiewerving en de inkomsten daarvan, binnen de vereniging terecht kwamen. WK Creatieve Communicatie uit Bunschoten heeft zich al die jaren als betrouwbare partner aan onze club verbonden bij de totstandkoming van al deze uitgaven.

Het bestuur kijkt met heel veel trots terug op de prestatie welke de laatste jaren is geleverd en vertrouwd erop dat volgend seizoen als de naam s.v. Geinoord in de geschiedenisboeken verdwijnt, deze bijzondere traditie onder de naam “s.v. Parkhout”, zal worden voortgezet.

Namens het bestuur

Hans van der Meijden.