• Is het soms een beetje te stil thuis? Komt u nog maar weinig buiten? Heeft u behoefte aan gezelligheid? En wilt u misschien ook nog meedoen met een spel binnen (sjoelen, kaarten, bordspel, darten) of buiten (jeu de boules, aangepaste sportieve activiteiten) of al kletsend kijken naar het wandelvoetbal? Dan heeft SV Geinoord wellicht de perfecte activiteit voor u!

    Koffie, een praatje, een spel doen en lunch. Voor mannen en vrouwen vanaf 75 jaar. Elke dinsdag vanaf 4 februari 2020 tussen 09.45 en 13.30 uur is er bij Geinoord een gezellige activiteit. Kom naar sportpark Parkhout te Nieuwegein.

    Deelname, koffie, thee en lunch zijn gratis. Indien vervoer een probleem is: de wandelvoetballers kunnen u halen en thuisbrengen. Wilt u graag kennismaken met één van de vrijwilligers van het wandelvoetbal om te praten over de mogelijkheden?

    Neemt u dan contact op met Rien Nijsse 06-48028002 of Gerard van Vliet 06-28150836 of stuur een mail naar MEVE@svgeinoord.nl of vul direct het inschrijfformulier in.

    Inschrijfformulier Geinoord MET EN VOOR ELKAAR