• Zaterdag 9 november was ik pupil van de week. ’s Ochtends begon de dag niet helemaal lekker omdat ik met mijn team Geinoord J09-1 verloor. De kou en wind haalde helaas niet het beste in ons naar boven, Messi en Ronaldo voetballen ook beter in de zon.
  Om 13.30 uur ging ik met mijn vader naar de bestuurskamer van Geinoord waar we goed werden ontvangen door Jan Polman. Daarna gingen wij naar de business ruimte waar ik werd voorgesteld aan de voorzitter van Geinoord Hans van der Meijden en de team manager Wim Schupp van Geinoord 1, aardige mensen. In de business ruimte kreeg ik een drankje en kon ik even chillen met mijn vader. Daarna ben ik met de teammanager meegegaan naar de kleedkamers. In de kleedkamer werd harde muziek gedraaid, Ik heb alle spelers een hand gegeven. Daarna gingen wij het veld op voor de warming up, Ik heb met de wisselspelers een balletje getrapt dat vond ik denk ik wel het leukste van de hele middag. Lekker de bal rond spelen en proberen de trucjes na te doen. Na het inspelen gingen we weer terug naar de kleedkamer. 

  De wedstrijd Geinoord 1 – Waterwijk asc 1
  Net voor half 3 gingen we weer het veld op. In de week voor de wedstrijd is Marco de Jong, bekend clublid van Geinoord, overleden. Veel mensen waren hier verdrietig over en daarom hebben alle spelers, trainers, supporters en ik een minuut stilte gehouden. Daarna mocht ik samen met de aanvoerder van Geinoord en de scheidsrechter de toss doen. Na de toss volgde het spannendste van de dag namelijk de 1-op-1 tegen de keeper van Waterwijk. Ik bleef kalm en schoot de bal strak in de hoek, de keeper van Waterwijk was kansloos. Ik maakte het eerste doelpunt van de middag maar ze zijn alleen vergeten mijn punt op het scorebord te zetten? 

  Na mijn doelpunt mocht ik naast de wisselspelers plaatsnemen in de dug-out en heb ik de hele wedstrijd gevolgd. In de eerste helft nam Waterwijk het initiatief waarna zij via een corner de 0-1 maakte. Gelukkig maakt Geinoord net voor rust gelijk zodat we met 1-1 de rust in gingen. In de rust mocht ik bij de bespreking zijn in de kleedkamer, dat was cool. Na de rust begon Waterwijk weer sterker, Geinoord stond veel onder druk en het was spannend. Waterwijk scoorde uit een vrije trap en net voor het einde nog een keer en zo eindigde de wedstrijd helaas in 1-3. Wel ben ik trots op alle spelers want ze hebben hard gewerkt. 

  Na de wedstrijd mocht ik nog even meelopen met de scheidsrechters, daarna kreeg ik van iemand een oorkonde. Ik had in de business club nog een patatje mogen eten maar mijn vader had nog een andere afspraak staan, dat vond ik niet zo erg want het was laat en ik was best moe. Jan heeft mij gezegd dat ik dat patatje tegoed hou.  

  Geinoord bedankt, het was een mooie dag!

  Levi van Beek
  Geinoord JO9-1