• Dat was hem dan, de laatste officiële wedstrijd van Geinoord JO15-1! De laatste keer in het rood/wit....

  Veel meer dan prestige stond er niet meer op het spel vandaag in de wedstrijd te Brederodes.
  Geinoord begon goed aan de wedstrijd en zoals we inmiddels wel gewend zijn, proberen tegenstanders direct fel van start te gaan er de beuk erin te gooien.

  JO15-1 was in de beginfase ook duidelijk de bovenliggende partij, eventueel gevaar werd snel geneutraliseerd.
  Het was dan ook wachten op de 0-1.
  Er was even een moment van onoplettendheid bij een corner waarbij de 1-1 viel. Brederodes dacht door te kunnen drukken en maakte ook de 2-1 echter deze goal werd wegens buitenspel afgekeurd.

  Geinoord bleef maar dreigend en de 1-2 viel dan ook net voor de rust. Joel kon 1 op 1 met de keeper en verschalkte deze in ze verre hoek met een diagonaal schot.
  Het was warm dus in de rust werd veel gedronken.

  In de tweede helft liep Geinoord uit naar een 2-5 overwinning waarbij goal nummer 3 een juweeltje was.
  Eerste werd de bal over de tegenstander heen gewipt om vervolgens een lobje over de keeper de bal in het doel te zien ploffen. Bijna vanzelfsprekend kwam dit hoogstandje van Joel.

  Gideon en Rayan voerden de score verder op. Voor Gideon zeker lekker omdat hij tegen veel schoolgenoten speelde….. En Rayan was er als de kippen bij toen hij de bal in de 16 voor zijn voeten kreeg en de doelman van Brederodes kon verschalken en even de mond snoeren….

  Deed Brederodes dan helemaal niets? Zeker wel! Alleen het vizier daar stond niet op scherp of men had pech in de afwerking. Daarbij moet ook gezegd worden dat de verdediging de zaakjes goed op orde had. Maarten stond een aantal keer goed opgesteld en pakte een paar mooie ballen en Jelle kon de spits die 1 op 1 met Maarten ging met een prachtige sliding van het scoren afhouden. Ook haalde laatste genoemde nog een bal van de lijn die er zeker in leek te gaan. Nee het zat zeker niet tegen deze ochtend.

  Joel kreeg nog een publiekswissel en knuffel van Karim, succes in Doetinchem volgend jaar!

  En dan kunnen we terugkijken op een mooi seizoen wat in Juni 2022 begon met een samengesteld groep JO13 & JO14 begon
  Wat hebben we van jullie genoten dit seizoen!

  De eerste fase van bekerwedstrijden was het nog zoeken naar de juiste afstemming en wennen aan elkaar.
  Vooral het soms fysieke aspect was in het begin nog wel eens een probleem. Het resulteerde in de laatste plaats in de poule. Het vertrouwen dat het beter zou gaan was dan ook groot. Er werd hard gewerkt op de trainingen, bijvoorbeeld op de maandagen onder leiding van onze eigen Bas. Soms hoorden we wat gemopper maar jullie zochten steeds jullie grens weer op!

  In de 2e fase konden we al beter mee met diverse ploegen ook omdat we voetballend steeds beter voor de dag kwamen. Een 4e plaats in een poule van 8 was dan ook een prima resultaat, tegen bv Jonathan JO15-1 waar we pas echt het hoofd voor moesten buigen toen we met 10 man kwamen te spelen.

  Tussen deze wedstrijden door zaten ook hele mooie oefenwedstrijden bijvoorbeeld bij SVA in Assendelft waar we “gewoon” wonnen met 3-4. Of wat te denken van een van de hoogtepunten van het jaar toen we de dames beloften van Sparta Rotterdam met 1-2 versloegen?

  Het vertrouwen in fase 3 was dan ook groot en toen deze indeling bekend werd, hadden we al snel door dat het wel eens een poule zou kunnen zijn waarbij tegenstanders aan elkaar gewaagd waren en er diverse verassingen niet uitgesloten waren.
  Mooie goals, lekkere overwinningen tegen bijvoorbeeld onze vrienden uit Noord waar jullie als een hecht team tot het laatste fluitsignaal bleven knokken.

  Tot 2 wedstrijden voor het einde was er nog geloof dat we kampioen konden worden.
  De wedstrijd tegen Montfoort en achteraf de wedstrijd tegen vv Maarssen hadden we nooit op deze manier mogen verliezen.
  Maar dat is weer het mooie van voetbal, er zit nog zoveel groei in deze groep, dat we er alle vertrouwen in hebben komend seizoen weer bovenin mee te draaien en wie weet wat er dan mogelijk is!

  Daarnaast hebben jullie herinneringen voor het leven gemaakt in België. Wat was dat een tof weekend!
  Volgend jaar naar Denemarken toch???

  Komende weken gaan we voorbereiden op de JO16-1, oefenwedstrijden spelen en nog een toernooi in Rosmalen.
  Dan gaan we vanaf begin Juli met vakantie om uitgerust half Augustus aan het nieuwe seizoen te beginnen, als nieuwe vereniging S.V. Parkhout! Wat kijk ik daar nu al naar uit.

  Een groot dank jullie wel gaat zeker uit naar alle ouders die soms in weer en wind langs de lijn hebben gestaan. Hopelijk zien we jullie weer in dezelfde grote getale volgend jaar weer langs de lijn.

  Uiteraard ook naar de staf, Karim, Remco, Joel, Bas, Ramon & Mathieu.
  Jullie hebben er alles aan gedaan om de mannen zo goed als mogelijk te laten presteren en de ouders te informeren.
  Succes aan onze Sjors en Sjimmie komend seizoen als ze beide hun kicksen weer aantrekken om zelf te gaan voetballen. We blijven jullie volgen!!

  Ook een zeer groot dank je wel naar Kees Oomen kaasspeciaalzaak op het muntplein, de ouders van Rudie en Vince van W. voor de gesponsorde kleding of het regelen daarvan. Dankzij jullie liepen de mannen er op en top verzorgd bij.

  Dank aan iedereen die ik nu niet genoemd heb maar die ook zeker zijn/ haar steentje heeft bijgedragen!

  En niet in de laatste plaats, bedankt aan alle spelers
  Maarten, Jelle, Kai, Vince van A. Nils, Fedde, Rudie, Daniel, Marijn, Jesse, Rayan, Aziz, Joel, Vince van W. en Gideon.
  Stuk voor stuk hebben jullie een enorme ontwikkeling gemaakt. Als spelers en als persoon. Wat leuk om dit van dichtbij te mogen meemaken.

  Voor nu is dit ook het laatste wapenfeit van de razende reporter, wie weet keert deze na de zomer weer terug.

  Uw razende reporter