• Nieuwe aanwinst seizoen 2020-2021 Geinoord A-selectie

    28 mei 2020
  • Opnieuw een bijzondere aanwinst. De staf van Geinoord 1 is blij dat na Daniël Kops en Eser Özkilit, ook Jantijn Augustin de overstap maakt van FC Breukelen naar sv Geinoord Nieuwegein. Hieronder stelt Jantijn zich in het kort even voor.

    “Mijn naam is Jantijn Augustin. Ik ben 24 jaar oud en woon achtend in Breukelen. Na zo goed als mijn hele leven bij FC Breukelen gespeeld te hebben, ben ik toe aan een nieuwe uitdaging. Samen met mijn maatjes Daniël en Eser hoop ik dat wij deel kunnen uitmaken van de ambities van Geinoord. Mijn positie is centraal achterin en ik kan eventueel als back uit de weg.

    Verder werk ik bij het bedrijf Twelve en volg ik daarnaast nog een studie. Ik heb enorm veel zin in het nieuwe seizoen en wil naast goede resultaten ook veel plezier maken in het voetbal.”

    Namens de staf van Geinoord 1 heten wij Jantijn van harte welkom bij onze club en hopen met hem een mooi seizoen tegemoet te zien.