•

Zaterdag 4 januari jl, werd in de kantine op het sportcomplex Parkhout de nieuwjaarsreceptie gehouden. Ruim 150 leden hadden de moeite genomen om elkaar de beste wensen voor 2020 over te brengen, onder het genot van een drankje. Voorzitter Hans van der Meijden herdacht in zijn openingsspeech de leden welke ons het afgelopen jaar zijn ontvallen, gevolgt door een minuut stilte. In het vervolg van zijn speech liet hij weten dat m.b.t. de fusie besprekingen tussen s.v. Geinoord, vsv Vreeswijk en de gemeente Nieuwegein, er licht gloort aan de horizon. Na ruim 6 jaar zowaar een positief geluid.

Jubilarissen welke 25 jaar lid zijn van de vereinigng werden gehuldigd, dit jaar waren dat Robert-Jan Marhal, John Maat en Ferry de Vries. Zij ontvingen de bloemen en de bijbehorende oorkonde.

Klik op de onderstaande link voor meer foto's.

FOTOS