Voorstellen A-selectie 2019-2020

10 juli 2019
In de rubriek voorstellen starten we met de keepers, hieronder nieuwkomer Giordano van der Pol

Mijn naam is Giordano van der Pol en ik ben 32 jaar oud.
Ik ben geboren in Nieuwegein en opgegroeid in IJsselstein en nu woon in sinds een paar maanden in Maarssen.
Op 5 jarige leeftijd ben ik begonnen met voetballen bij VVIJ uit IJsselstein. Toen ik 15 was ben ik naar Elinkwijk gegaan, heb daar 3 hele mooie jaren gehad, waaronder gelijk in het eerste jaar ongeslagen kampioen van de 2e divisie ( 1e divisie was toen het hoogst ) in dat zelfde jaar werd ik ook met de B1 ( nu onder 17-1 ) kampioen. Na 3 jaar Elinkwijk maakte ik de overstap naar FC den Bosch, dat ging erg goed totdat Jan van Grinsven daar trainer werd en vanaf dag 1 al zei dat ik een hele goede keeper was maar in zijn ogen veel te klein. Vervolgens ben ik terug naar Elinkwijk gegaan, waar ik als 19 jarige in de A-selectie terecht kwam, die speelde toen nog in de toenmalige hoofdklasse A ( toen hoofdklasse nog het hoogst was ). Bij Elinkwijk heb ik het geluk gehad te mogen voetballen met ervaren spelers, gasten die hun sporen al lang verdient hadden in het profvoetbal of hoogste amateur niveau. In die tijd had je nog echt de ouderwetse hiërarchie in de kleedkamer, als die gasten zeiden van pomp even die ballen op of ruim de hesjes op dan deed je dat gewoon. Ben blij dat ik dat heb mogen meemaken, en ik heb daar nu nog steeds profijt van. Na 1 jaar DHSC maakte ik de overstap naar Sc Woerden, daar heb ik John Vink als trainer meegemaakt. Vervolgens 1 jaar de Meern en 3 jaar LRC Leerdam. Bij LRC heb ik denk ik mijn beste jaren gehad en maakte vanaf daar een mooie stap na Ajax zaterdag. Na 1 jaar Ajax koos ik voor mijn maatschappelijke carrière, het 3 soms 4x trainen in de week werd lastiger te combineren met werk en ben ik wat lager met vrienden bij FC Hilversum gaan voetballen. Nu ik wat meer de balans heb gevonden is het toch weer gaan kriebelen, uiteindelijk toen het bekend werd dat ik weg zou gaan bij Hilversum heb ik met heel wat clubs gesproken, uiteindelijk de keuze na goede gesprekken met de TC en technische staf op Geinoord gevallen.
Naast het voetbal en alles wat met voetbal te maken heeft houd ik van gamen en tijd doorbrengen met mijn gezin.

Naast het voetbal ben ik werkzaam als vastgoedbeheerder bij woningbouw corporatie Mitros, een dynamische functie waar ik bij veel mensen een kijkje achter de voordeur mag nemen.
Ik woon samen met mijn verloofde Naomi en ons dochtertje van 4 maanden Noé.

Tuurlijk wordt je als degradant gelijk gebombardeerd tot favoriet! Ik loop alleen inmiddels al zolang mee in de voetballerij en kan je vertellen, zo simpel is dat allemaal niet.
We hebben een erg jong team, voel me daarom ook door mijn leeftijd en ervaring verplicht om deze jongens op sleeptouw te nemen. Ze kunnen met al hun problemen bij mij terecht, van problemen met hun vriendje of vriendinnetje tot aan de keuze welke kleur voetbalschoenen en alles wat daar tussen valt. Laten we vooral de druk leggen bij de clubs die grof aan het investeren zijn zoals een vv Maarssen. Wij komen er wel! Mijn seizoen kan ook geslaagd zijn als er na dit seizoen 4 van die jonge jongens nog een stap omhoog maken!

Ik ben Dario Ruscaa 18 jaar oud woon in Nieuwegein.
Ben begonnen in de f’jes  bij Geinoord. Daarna de overstap gemaakt naar Elinkwijk. Heb daar altijd in de selectie gevoetbald.
Zit nu nog op school. Ik doe de studie sport college in Utrecht.
Voor aankomende jaar hoop ik een mooie en goed jaar van te maken met Geinoord.

Mijn naam is Kevin Memel, ik ben 18 jaar oud en ik woon in Nieuwegein.
Ik ben op 6 jarige leeftijd begonnen met voetballen bij JSV. Later ben ik begonnen met keepen bij JSV. Toen ik in de D1 belandde ben ik overgestapt naar Geinoord. Na 3 seizoenen ben ik teruggegaan naar JSV. Hier heb ik in de JO19-1 mogen voetballen. Na een jaar JO19-1 ben ik overgestapt naar VV De Meern. Aan het einde van het seizoen ben ik door Geinoord benaderd of ik het leuk vond om daar te komen voetballen en mij verder te ontwikkelen. Na te hebben nagedacht over deze mogelijkheid ben ik uiteindelijk tot de beslissing gekomen om mijn voetbalcarrière verder te ontwikkelen bij Geinoord.
Mijn interesses liggen grotendeels bij voetbal. Naast veldvoetbal doe ik ook al 5 jaar aan zaalvoetbal. Hierbij doe ik met mijn team mee aan een doordeweekse competitie en ook aan een zondagcompetitie. Naast dat ik het heel leuk vind is dit ook erg goed voor mijn ontwikkeling op het veld.
Ik werk bij de Kwalitaria als bezorger en bij de Karwei. Ik heb dit jaar mijn eerste jaar gehad van de opleiding  MBO Sport College in het Galgenwaard stadion.
Mijn ambities voor komend seizoen zijn vooral er een goed en leuk seizoen van maken, maar niet te vergeten vooral nog meer ontwikkelen.

Trainingsschema 2019/2020

16 augustus 2019
Het trainingsschema voor het nieuwe seiszen is bekend. Klik hier voor het schema.   Meer >

Op de volgende data ben ik op het sportpark aanwezig om de trainingsmaterialen, kleding en sleutels te overhandigen: Maandag 19… Meer >