Nieuws

Mag ik mij even voorstellen: de verdedigers

16 juli 2019
www.svgeinoord.nl
In de rubriek voorstellen dit keer de verdedigers van Geinoord 1
Ik ben Marco Scholman, 25 jaar en ben geboren en getogen in Nieuwegein. Mijn voetbalcarrière is begonnen bij JSV Nieuwegein waar ik tot 2018 heb gevoetbald. Afgelopen seizoen besloot ik een nieuwe uitdaging aan te gaan en heb een jaar gespeeld bij CVV Vriendenschaar. Dit is zeker een mooie en leerzame periode geweest met als kers op de taart een ongeslagen kampioenschap. Aankomend seizoen dus weer een nieuwe uitdaging. Kijkend naar de selectie met een goede mix tussen jong en oud ben ik ervan overtuigd dat wij tot een mooi resultaat kunnen komen. En uiteraard ben ik extra gemotiveerd om mijn broertje op zijn plaats te zetten die in het eerste elftal van JSV Nieuwegein speelt. Naast voetbal ben ik in het dagelijks leven werkzaam als Reporting Specialist bij pensioenuitvoeringsbedrijf PGGM. Een bedrijf waar ik met veel plezier werk en waarin er veel mogelijkheden liggen om mijzelf te blijven ontwikkelen.
Mijn naam is Angéro Renfurm en ik ben 27 jaar oud. Ik ben geboren in Paramaribo Suriname en woon sinds 2015 in nieuwegein. Mijn voetbalcarrière begon bij Sv Voorwaarts in Suriname waar ik tot mijn 19 de jaar heb gespeeld.
Ik vertrok toen naar Curacao willemstad waar ik 2 jaar heb mogen wonen en voor de 2de klasse ploeg Cvv willemstad heb mogen voetballen.via deze club kwam ik ook met Sparta Rotterdam in contact over een stage mogelijkheid.
na een tijdje rijpen bij mijn club keerde ik terug naar Suriname en stapte ik na jaren over naar Sv Excelsior en Sv Intermoengotapoe waar ik meerdere landstitels en beker toernooien heb mogen winnen.
En heb ik ook Concacaf toernooien mogen voetballen in verschillende landen. Ik heb ook de eer gehad bij de nationale selectie van Suriname te mogen meedoen wat een droom was voor mij.
Na een paar jaar niks in team verband te hebben gedaan besloot ik dit jaar weer het voetballen op niveau op te pakken en weer aan de slag te gaan,vandaar na gesprekken met Sv Geinoord gevoerd te hebben de keuze gemaakt mij bij deze mooie ploeg aan te sluiten. Naast het voetbal ben ik fulltime medewerker bij Tribus waar ik een leuke functie heb. Ik woon samen met mijn verloofde Naomi en mijn zoontje Ziyano die middels 1 jaar is,wij verwachten in augustus ook nog ons dochtertje. Mijn streven is om bij Sv Geinoord voetballend en met mijn karakter zoveel mogelijk de club te vertegenwoordigen en samen elkaar naar een hoger niveau te tillen. Een jong leuk team vol potentie waar je als voetballer en persoon de kans krijgt jezelf te zijn en om je hobby en passie te mogen uitoefenen. Ik kijk uit naar het begin van dit nieuwe voetbal seizoen!! Een bedrijf waar ik met veel plezier werk en waarin er veel mogelijkheden liggen om mijzelf te blijven ontwikkelen.Mijn naam is Ryan Verkerk en ik ben 24 jaar oud en woon in Nieuwegein. 
Ik ben gaan voetballen vanaf de E-tjes bij vsv Vreeswijk. Hier heb ik de hele jeugd doorlopen en op mijn16e heb ik mijn eerste wedstrijd in het 1ste gespeeld. Toen trainde we met de A1 nog op maandag en woensdag en op dinsdag en donderdag trainde ik mee met het 1e. Op zaterdag was de wedstrijd met de A en op zondag met het 1ste. Na een jaar in het eerste gespeeld te hebben heb ik de overstap gemaakt naar IJFC. Dit is mij heel slecht bevallen en ik heb toen in de winterstop besloten weer terug te keren naar Vreeswijk. Na weer een seizoen bij Vreeswijk heb ik de overstap gemaakt naar vv Benschop. De eerste seizoens helft is mij prima bevallen. Alleen kreeg ik vlak voor de winterstop last van mijn knie. Het bleek mijn meniscus te zijn. En een operatie bleek noodzakelijk. Ik heb aan het eind van dat seizoen ook besloten terug te gaan naar Vreeswijk om weer lol en voetbal plezier te krijgen na de operatie.  Uiteindelijk heb ik een gesprek gehad met David Toxopeus. Zijn verhaal wat die verteld heeft had mij wel overtuigd om de overstap naar Geinoord te maken. We hebben dat jaar een topseizoen gedraaid en zijn de trotse kampioen geworden. Voor volgend seizoen vind ik dat we de lat voor onszelf wel hoog mogen leggen. We zijn afgelopen seizoen gedegradeerd uit de 1ste klasse, dus het is aan ons om het te laten zien dat wij daar ook in thuis horen.Ik ben Luuk Brinkman, 18 jaar oud en kom uit Nieuwegein. Ik heb van mijn vijfde tot mijn twaalfde jaar in de jeugd van Geinoord gespeeld als centrale verdediger, een positie die ik hierna nooit meer heb verlaten. Ik heb vanaf mijn tweede jaar in de D-junioren gespeeld bij VV de Meern. Hier heb ik een aantal goede jaren gehad maar toen ik benaderd werd voor een terugkeer naar Geinoord, vond ik dit een mooie kans. Naast het voetbal studeer ik aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam, waar ik volgend jaar het derde en laatste jaar hoop af te maken. Deel hiervan is een internationale uitwisseling, waardoor ik helaas de eerste helft van het seizoen moet missen. Ik denk dat het belangrijkst is dat we er als team staan volgend jaar, dingen voor elkaar over hebben en dan zullen de resultaten zeker volgen. Ik ben Jardell Adamson, 18 jaar en ik woon in Vianen. 
Ik ben geboren in Suriname maar kwam al vrij snel naar Nederland, waar ik eerst in Nieuwegein woonde, daarna Kanaleneiland om vervolgens in Vianen uit te komen. De eerste club waarvoor ik speelde was Zwaluwen Utrecht. Daarna heb ik 10 jaar bij JSV Nieuwegein gevoetbald, tot en met de C1. Daarna drie jaartjes bij De Meern, en afgelopen seizoen heb ik bij Kampong O19 in de 2e divisie gespeeld. Mijn interesses zijn voornamelijk voetbal en basketbal. Voetballen vind ik leuk om te doen, en basketbal vind ik leuk om naar te kijken. Ik volg allebei de sporten nauwlettend. Ik heb vorig jaar mijn niveau 3 diploma, commercieel medewerker gehaald. Nu volg ik de opleiding accountmanager op niveau 4, op Mbo-Utrecht in Kanaleneiland. Mijn ambities voor volgend seizoen: een goed seizoen draaien met Geinoord, mezelf goed door ontwikkelen en uiteraard plezier hebben.
 Mijn naam is David Jackson, 26 jaar oud en ben geboren en getogen in Nieuwegein. Sinds de F-pupillen speel ik bij Geinoord en dit wordt mijn 10e seizoen in de A-selectie. Ik heb Electrical Engineering gestudeerd aan de TU Delft en werk nu een aantal jaar als Monitoring Analyst & Customer Service Representative bij Sungevity. Gezien de vele mutaties in de selectie denk ik dat wij in eerste instantie moeten mikken op een plek in het linkerrijtje. Wellicht kunnen we verrassen door een periode binnen te slepen. Mijn persoonlijke doelstelling is om zo goed mogelijk te herstellen van mijn blessure en aan het einde van het seizoen de eerste minuten te maken.Mijn naam is Niels Maat, 32 jaar oud en woon in Nieuwegein. In de jeugd ben ik begonnen bij Geinoord, altijd op nummer 10 gespeeld en bijna elk jaar ben ik kampioen geworden. Op mijn 17e heb ik de overstap gemaakt naar het 1ste van Geinoord. Geinoord speelde toen hoofdklasse wat op dat moment het hoogste amateurvoetbal was. Ik heb nog een overstap gemaakt naar Montfoort omdat Geinoord toen degradeerde naar de 1ste klasse. Door vele randzaken werd dat niet een succes en besloot ik terug te gaan naar Geinoord. Waar ik nu de laatste 2 jaar als verdediger voetbal. Ik werk op dit moment bij Innovam als Junior consultant. We doen onderzoeken en geven advies in de mobiliteitsbranche. Ik heb zin in het nieuwe seizoen!  Als we dit jaar weer een team worden, kunnen we hoge ogen gooien.


Ik ben Tobias Elmensdorp 21 jaar en kom uit nieuwegein. Ik ben begonnen bij Geinoord en heb daarna 10 jaar bij Feyenoord in de jeugdopleiding gespeeld. Daarna ben ik naar vv de Meern zondag gegaan en ben ik begonnen met werken. vorig seizoen heb ik bijna niet gespeeld door blessures en dat de motivatie er niet meer was. Daarom heb ik ook de keuze gemaakt om naar Geinoord te gaan om me plezier terug te krijgen en fit te worden.


Mijn naam is Ryan Mac Leod. Ik ben geboren en opgegroeid in Nieuwegein. Ik ben begonnen met voetbal bij IJFC bij mijn broer in het team omdat ik zelf nog te jong was om mee te mogen spelen. Sinds de F-jes ben ik bij Geinoord gaan spelen en heb daar tot op heden gespeeld. Ik heb de laatste jaren wat klachten gehad aan mijn liezen en heb afgelopen seizoen niet gespeeld vanwege een liesbreuk, maar na een operatie ben ik weer terug om lekker te voetballen. Ik kijk er naar uit om weer fit op het veld te staan, en goede resultaten te halen met deze groep!


 


 
www.svgeinoord.nl
Datum: woensdag 18 december 2019 Tijd: 20.00-22.00 Locatie: Clubhuis SV Geinoord De agenda wordt eind november… Meer >
 
www.svgeinoord.nl
Op deze 14e november werkten ook de weergoden mee aan ons Walking Football toernooi: het was de hele dag droog en af en toe zelfs een… Meer >
 
www.svgeinoord.nl

SUPERLOT VERKOCHT (4)

13 november 2019
Afgelopen week is het vierde superlot van de Grote clubactie gekocht door de Stichting Topvoetbal Nieuwegein STN. Een superlot… Meer >
 
www.svgeinoord.nl
Omdat onze verslaggever deze week op vakantie is, volgt er geen verslag van Geinoord - Waterwijk
 
 
 
 
 
 
 
29-10-2019 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
08-10-2019 Meer >
 
 
 
 
 
02-10-2019 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
30-08-2019 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
07-06-2019 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
09-02-2019 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
25-05-2018 Meer >

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
01-05-2018 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
13-04-2018 Meer >
 
12-04-2018 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
04-03-2018 Meer >
 
 
26-02-2018 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
27-01-2018 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
21-05-2017 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
04-05-2017 Meer >
 
 
 
 
 
29-04-2017 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
07-04-2017 Meer >
 
 
 
 
31-03-2017 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
31-12-2016 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
30-09-2016 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
10-08-2016 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
11-11-2015 Meer >
 
 
05-11-2015 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
31-08-2015 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
SV Geinoord
Sportpark Parkhout,
Parkhout 1 in Nieuwegein  
T 030-6065393
M Info@svgeinoord.nl
opgericht 14 juli 1952
Terug naar boven