Nieuws

Even voorstellen: de middenvelders

23 juli 2019
www.svgeinoord.nl
In de rubriek even voorstelen stellen de spelers van de A-selectie voor seizoen 2019-2020 zich kort aan u voor. Na de keepers en de verdediging is het nu tijd voor de middenvelders:Mijn naam is Soulaiman Akani, 29 jaar en woon in Ijsselstein. Ik ben begonnen met voetballen bij UVV waar ik tot mijn 15e heb gespeeld en heb vervolgens de overstap gemaakt naar DESTO waar ik de rest van mijn jeugd heb doorlopen. Na 6 seizoenen in het 1e bij DESTO te hebben gespeeld maakte ik de overstap naar JSV. Na 3 seizoenen JSV maakte ik de overstap naar Geinoord en dit word mijn 3e seizoen. Naast het voetbal werk ik als zelfstandige in de brandveiligheid. Voor aankomend seizoen moeten we proberen om voor het hoogst haalbare te gaan en dat is het kampioenschap!Mijn naam is Renzo Ranselaar, ik ben 20 jaar inmiddels en speel als middenvelder in Geinoord 1.
Ik ben geboren in Den Helder en speelde voordat ik bij Geinoord terecht kwam voor onder andere OSM’75, Elinkwijk en FC Den Helder. Sinds de C (12 jaar oud) speel ik alweer voor Geinoord en ben ik doorgegroeid tot de A-selectie, waar ik sinds vorig jaar deel van uitmaak. 
Op dit moment studeer ik sportkunde aan de Hogeschool van Amsterdam. Na vorig seizoen denk ik dat iedereen die betrokken bij Geinoord is het gevoel heeft om ons te revancheren. Plezier en teamwork staat daarbij bovenaan, ik hoop er dus een leuk en succesvol jaar van te maken.Mijn naam is Roderick van Duinen. Ik ben 28 jaar oud en ik woon in Nieuwegein.
Ik ben begonnen met voetballen bij sv Geinoord. Hier ben ik al vrij vroeg vertrokken en heb ik onder andere gespeeld voor usv Elinkwijk, fc Utrecht en RKC Waalwijk. Tijdens mijn tijd in de senioren heb ik gespeeld voor sc Everstein, sc Woerden en UVV. 
In het dagelijks leven ben ik vader van een zoontje van bijna 3 en verwacht ik een tweede zoon begin december, een spannende tijd dus. Naast veel tijd doorbrengen met mijn gezin werk ik met jongeren met diverse problematiek en studeer ik Social Work aan de hoge school van Utrecht.
Mijn passie ligt echt bij het voetballen en het liefst ben ik hier elke dag mee bezig. Door mijn verantwoordelijkheden is dit helaas niet mogelijk. Ik hoop dit seizoen met Geinoord mee te doen om de bovenste plekken, al denk ik wel dat de meeste teams niet veel voor elkaar onder zullen doen. Het zal dus een spannende competitie worden waarbij ik persoonlijk erg uitkijk naar de duels met JSV en IJFC omdat dit derby’s zijn en Loosdrecht omdat mijn oude trainer Roy versluis hier trainer is. Het is denk ik erg belangrijk dat er een team komt te staan die voor elkaar door het vuur gaat, de individuele kwaliteiten komen dan vanzelf boven drijven. Wij hebben natuurlijk iets recht te zetten na een teleurstellend vorig seizoen en ik zal er alles aan doen om dit seizoen wel succesvol te laten zijn. Mijn naam is Sven Banfi en ik ben 25 jaar oud.
Ik ben begonnen met voetballen bij Geinoord en heb alle selectie elftallen doorlopen om vervolgens op mijn 17e jaar de overstap te maken naar het eerste elftal van Geinoord. Ik heb 2 seizoenen in het eerste gespeeld, vervolgens heb ik 2 seizoenen bij Benschop gespeeld en 3 seizoenen bij JSV gespeeld.
Nu keer ik terug op de plek waar het allemaal voor mij begon!
Ik studeer momenteel aan de Marnix academie (leraar basisonderwijs).
Mijn ambitie is om zo hoog mogelijk te eindigen met Geinoord en om er een mooi seizoen van te maken met elkaar!Ik ben Mick Brookman,  25 jaar oud en woon samen met mijn vriendin in Utrecht (Zuilen). In het dagelijks leven werk ik parttime als digital designer bij Dexport in Bunnik en freelance ik nog 1 tot 2 dagen. 
Ik voetbal sinds de D’tjes bij Geinoord. Ik ben een middenvelder, maar kan ook voorin op de flanken uit de voeten. Ik verwacht aankomend seizoen dat we het goed gaan doen. We hebben een paar jonge frisse koppen erbij en een paar oude bekenden. Zowel voor als na de wedstrijden hoop ik op veel publiek, de sfeer moet weer terug komen bij Geinoord na het afgelopen teleurstellende seizoen. Ik heb maar één doel volgend jaar en dat is promoveren naar de 1e klasse. Op welke manier maakt mij niet uit. (Ohja, en een keer geen blessures op lopen.)Mijn naam is Robin Kuijer, 18 jaar oud en woon me hele leven al in nieuwegein. Ik ben een linker middenvelder die graag de bal aan zijn voet heeft en het spel wil verdelen. Ik kwam bij geinoord toen ik 6 jaar was kwam ik bij geinoord en 2 jaar later werd ik opgemerkt door feyenoord. Na een paar leerzame seizoenen in Rotterdam kwam ik terug bij geinoord waarna ik vervolgens bij vv de Meern terecht kwam. Hier heb ik ruim 6 seizoenen gespeeld. 2 seizoenen geleden keerde ik terug naar geinoord O19 om vervolgens aan te sluiten bij het eerste. Afgelopen seizoen ging niet helemaal als gepland maar ik merk dat ik stappen maak. Dit seizoen is het tijd om te vlammen en daar heb ik ontzettend veel zin in!Mijn naam is Joey Hirdes ik ben 32 jaar jong en ben geboren in Brakel. Woonachtig in Nieuwegein en werkzaam in de koeltechniek. Ik speel nu al 9 jaar met plezier voor geinoord1 met kampioenschappen en degradaties. en vind dat we dit seizoen weer voor het hoogst haalbare moet gaan het kampio
 


 
www.svgeinoord.nl
Zaterdag 9 november jl na de wedstrijd Geinoord- Waterwijk heeft Rene van der Woerd, de prijs voor de meest waardevolle speler over de… Meer >
 
www.svgeinoord.nl
Zaterdag 9 november was ik pupil van de week. ’s Ochtends begon de dag niet helemaal lekker omdat ik met mijn team Geinoord J09-1… Meer >
 
www.svgeinoord.nl
Datum: woensdag 18 december 2019 Tijd: 20.00-22.00 Locatie: Clubhuis SV Geinoord De agenda wordt eind november… Meer >
 
www.svgeinoord.nl
Op deze 14e november werkten ook de weergoden mee aan ons Walking Football toernooi: het was de hele dag droog en af en toe zelfs een… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
29-10-2019 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
08-10-2019 Meer >
 
 
 
 
 
02-10-2019 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
30-08-2019 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
07-06-2019 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
09-02-2019 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
25-05-2018 Meer >

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
01-05-2018 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
13-04-2018 Meer >
 
12-04-2018 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
04-03-2018 Meer >
 
 
26-02-2018 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
27-01-2018 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
21-05-2017 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
04-05-2017 Meer >
 
 
 
 
 
29-04-2017 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
07-04-2017 Meer >
 
 
 
 
31-03-2017 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
31-12-2016 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
30-09-2016 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
10-08-2016 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
11-11-2015 Meer >
 
 
05-11-2015 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
31-08-2015 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
SV Geinoord
Sportpark Parkhout,
Parkhout 1 in Nieuwegein  
T 030-6065393
M Info@svgeinoord.nl
opgericht 14 juli 1952
Terug naar boven