Nieuws

Even voorstellen: de aanvallers

01 augustus 2019
www.svgeinoord.nlMijn naam is Joseph Charway. Ik ben 23 jaar en woon in IJsselstein. Ik heb in de jeugd alle selectie elftallen van Elinkwijk doorlopen  tot het eerste daarna heb ik een overstap gemaakt naar SV Nieuw Utrecht waar ik 1 seizoen actief was. Momenteel studeer ik de opleiding Social work op de HVA. Mijn ambities voor komend seizoen zijn er een goed en sportief seizoen van te maken en om natuurlijk te promoveren.enschap. Ik heb weer zin om te voetballen dat was heel even weg naar een teleurstellend seizoen. We gaan er een mooi seizoen van maken. Tot snel.Mijn naam is Robert Maat ik ben 28 jaar oud en geboren in Nieuwegein. 
Vele zullen mij wel kennen binnen Geinoord aangezien ik hier al vanaf mijn 5e jaar rond loop. Ik ben eigenlijk nooit veranderd van club en speel hier nu dus alweer 23 jaar. Dit word alweer mijn 9e of 10e seizoen in het 1e elftal als ik het goed heb. Veel mooie jaren meegemaakt binnen Geinoord vanaf de C1, B1 en A1 altijd 3e divisie (landelijk) gespeeld, 2 x kampioen geworden in de 2e klasse en promotie via de nacompetitie 2e  klasse naar de 1e klasse met het 1e elftal. 
Verder ben ik werkzaam bij Dolmans Calamiteiten Diensten op het service center. Hier ben ik het eerste aanspreekpunt voor gedupeerde die hun schade melden. Een leuke baan waar het elke dag weer anders is en je elke dag andere verhalen hoort. Het helpen van de klanten en hun een tevreden gevoel geven is erg leuk. Ik woon samen met mijn vriendin Tamara in Nieuwegein en ik heb een dochter van 2 jaar Lily-Rose uit mijn vorige relatie. 
Helaas zijn we nooit een stabiele ploeg geworden die mee kan blijven doen in de 1e klasse. Ik hoop dan ook dat dit ons doel is voor de komende jaren en dat Geinoord zich daarop gaat focussen en nu een periode ingaat waarin we gaan bouwen en blijven bouwen met een visie die de komende jaren hetzelfde blijft. Afgelopen seizoenen heb ik veel verschillende trainers meegemaakt allemaal met een andere visie en tactiek (logisch). Voor mijn gevoel hebben wij dus nooit kunnen bouwen aan iets omdat er elk jaar een nieuw persoon voor de groep stond die weer een andere kijk op het voetbal en alles eromheen had. Ik heb vertrouwen in de nieuwe trainer en zijn assistent aangezien zij al eerder werkzaam zijn geweest binnen Geinoord en dus eigenlijk Geinoord heel goed kennen. Ik hoop dan ook op een mooi seizoen en dat het vooral in het teken staat van plezier en bouwen naar iets moois. Mijn naam is Sem van Zwieten en ben 18 jaar oud. Ik heb 9 jaar bij geinoord gespeeld en ben uiteindelijk na de O14 weggegaan naar elinkwijk. Tijdens mijn laatste 2 seizoenen bij Geinoord speelde ik ook voor een stichting genaamd de Mihai Nesu Academy, we speelden tegen verschillende profclubs en hogere amateurclubs om een prikkel te krijgen die ik op dat moment bij Geinoord niet had.

Bij Elinkwijk speelde ik 2e divisie en we zijn daar op doelsaldo geen kampioen geworden. Dat was voor mij een topseizoen, daar speelde ik mij in de kijker bij verschillende profclubs, uiteindelijk na een stagetraject bij FC Utrecht ben ik daar terecht gekomen en heb ik daar uiteindelijk 2 jaar gespeeld. Vervolgens ben ik bij Stoke City geweest voor een 2 weekse stage. Helaas is dat niks geworden en toen kwam ik weer met Geinoord in contact.
Dit is mijn 2e seizoen in het 1e van Geinoord, ik hoop dat ieder het plezier in het mooiste spelletje weer terug gaat krijgen en dat we boven alles de punten mee naar het sportpark nemen. Ik zit ik op het ROC Sport en Bewegen en ga volgend schooljaar een opleiding tot personal trainer volgen, daar ligt mijn passie en dat is hetgeen waar ik later mijn werk van wil maken. 1 team 1 taakMijn naam is Timo Meerding en kom uit Nieuwegein.
Ik heb bijna mijn hele jeugd bij VSV Vreeswijk gespeeld tot ik in de B1 een jaartje FC Utrecht mocht meemaken, maar helaas heb ik het daar niet gered. 
Nadat ik was afgevallen bij FC Utrecht ben ik naar Geinoord gegaan, hier ga ik nu mijn 3e jaar in en kijk uit naar aankomend seizoen. 
Als doelstelling heb ik om dit seizoen minder geblesseerd te raken, fitter te worden en natuurlijk kampioen te worden.Mijn naam is Zakaria el Allali 31 jaar en kom uit Nieuwegein waar op 4 jaartjes na ( Amsterdam Osdorp )mijn hele leven woon. Ik ben begonnen met voetballen op straat dit heb ik gedaan tot ongeveer mijn 11e ( begrijp me niet verkeerd ik voetbal nog steeds op straat maat toen nog niet in clubverband ). Ik mocht niet eerder bij een voetbalclub aansluiten dit omdat we het thuis financieel niet breed hadden. Toen er werd opgemerkt dat ik wel een balletje kon trappen mocht ik mij aanmelden bij een voetbalclub. Ik ben begonnen bij JSV waar ik tot de B1 gevoetbald heb. Ik had tussendoor naar verschillende BVO’s kunnen gaan alleen deed ik dat niet vanwege privé omstandigheden. Uiteindelijk ben ik als 2e jaars B-speler bij Elinkwijk in de A1 gekomen waar ik een halfseizoen heb mogen spelen echter vertrok ik vrij snel naar RKC-Waalwijk waar ik 2,5 seizoenen heb gespeeld na RKC heb heel wat teams gehad TONEGIDO, Top Oss, vv de Meern, FC chabab, sv Woerden, JSV, Geinoord en vv Maarssen. Ik heb er voor gekozen om dit jaar deel uit te maken van Geinoord niet alleen omdat ik weet dat het een leuke gezellige club in de buurt is maar ook omdat ik weet dat wij hoge ogen kunnen scoren en dat promoveren minimaal een eis moet zijn! 
Naast het voetbal ben ik werkzaam bij stichting Cordaan, hier werk ik als werkbegeleider van mensen met een verstandelijke beperking.Ik ben Sam Kolsteeg 21 jaar en woon in Nieuwegein. Naast voetballer studeer ik en ben derde jaars studen Integrale Veiligheidskunde aan de Hoge School in Utrecht. Ik ben begonnen met voetvallen in de F3 bij VSV Vreeswijk. Na een korte stageperiode bij FC Utrecht sloot ik aan bij de D-tjes van JSV. De rest van de jeugd heb ik bij JSV doorgebracht. Na de jeugd heb ik 2 seizoenen in het eerste van de zaterdag gespeeld, helaas ben ik veorig seizoen aan het begin gebleseerd geraakt en was al het plezier in het voetbal ineens weg. Nu ik were volledig hersteld ben hoop ik weer aan te kunnen sluiten bij de A-selectie van Geinoord enm mijn plezier in het voetballen weer terug te vinden. Hire horen natuurlijk veel punten bij. 
www.svgeinoord.nl
Datum: woensdag 18 december 2019 Tijd: 20.00-22.00 Locatie: Clubhuis SV Geinoord De agenda wordt eind november… Meer >
 
www.svgeinoord.nl
Op deze 14e november werkten ook de weergoden mee aan ons Walking Football toernooi: het was de hele dag droog en af en toe zelfs een… Meer >
 
www.svgeinoord.nl

SUPERLOT VERKOCHT (4)

13 november 2019
Afgelopen week is het vierde superlot van de Grote clubactie gekocht door de Stichting Topvoetbal Nieuwegein STN. Een superlot… Meer >
 
www.svgeinoord.nl
Omdat onze verslaggever deze week op vakantie is, volgt er geen verslag van Geinoord - Waterwijk
 
 
 
 
 
 
 
29-10-2019 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
08-10-2019 Meer >
 
 
 
 
 
02-10-2019 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
30-08-2019 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
07-06-2019 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
09-02-2019 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
25-05-2018 Meer >

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
01-05-2018 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
13-04-2018 Meer >
 
12-04-2018 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
04-03-2018 Meer >
 
 
26-02-2018 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
27-01-2018 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
21-05-2017 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
04-05-2017 Meer >
 
 
 
 
 
29-04-2017 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
07-04-2017 Meer >
 
 
 
 
31-03-2017 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
31-12-2016 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
30-09-2016 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
10-08-2016 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
11-11-2015 Meer >
 
 
05-11-2015 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
31-08-2015 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
SV Geinoord
Sportpark Parkhout,
Parkhout 1 in Nieuwegein  
T 030-6065393
M Info@svgeinoord.nl
opgericht 14 juli 1952
Terug naar boven