Nieuws vanuit de kleedkamer

21 januari 2015
De selectie bestaat uit 25 spelers. Ruim voldoende zou de eerste gedachte zijn. Aan het begin van de winterstop
was de balans nog dat er nog nooit zo weinig blessures waren. Nu, drie weken later, is dat echter heel anders.
Mick Brookman, Colin van Hoogdalem, zijn mogelijk niet fit. David Jackson ontbreekt de komende tijd, omdat hij privé werkzaamheden moet verrichten.
Wayne van Kesteren, herstellend van zijn kruisbandblessure, kreeg een nieuwe tegenslag. Hij heeft de waterpokken gekregen en wordt daarvoor in het ziekenhuis behandeld. Wij wensen hem beterschap en hopen dat hij deze week weer ontslagen wordt uit het ziekenhuis en verder kan met zijn hersteltraining.
Wesley Oosterman is op de weg terug en komende week zal wellicht een prognose gemaakt kunnen worden voor zijn terugkeer op de velden.

Naast het medische nieuws kan worden gemeld dat de selectie een succesvol weekend heeft doorgebracht in Düsseldorf. Naast de sociale activiteiten om de teamsfeer te borgen, is op zaterdag een mooi indoor toernooi afgewerkt. Al met al een fantastisch weekend waarvoor de ondersteunende sponsoren, langs deze weg nogmaals worden bedankt voor het mogelijk maken van dit weekend.
De komende weken wordt vanuit de staf, bestuur en STN alweer gewerkt om de organisatie voor aankomend seizoen op orde te krijgen. Na de contractverlenging van trainer Rudy Jansen zullen ook de overige stafleden gesprekken voeren voor contactverlenging.

Dromen van voetbalteams komen uit Tot en met zaterdag 9 december hebben amateurvoetballers de mogelijkheid om de ultieme… Meer >

Door een aantal blessures (Julian, Floris, Tim en Joey, hopelijk zijn jullie er snel weer bij) was het voor aanvang van de wedstrijd… Meer >

Team van de Week - JO10-5

20 november 2017