Vanaf de bestuurstafel

28 januari 2015
We zijn als bestuur voornemens, elke maand een nieuwsbrief te sturen. Niet een prachtig prozaverhaal als een geletterde schrijver, maar in staccato een aantal zaken communiceren. Soms vallen ze onder “wist u dat”, soms zijn het bestuursbesluiten. Deze keer dus wel nog via de site.

• We gaan als bestuur een iets ander vergaderschema aanhouden: de derde donderdag van de maand blijft in principe intact, maar ook op de maandagen zullen we regelmatig als bestuur samenkomen. We spreken dus niet meer van een AB (Algemeen bestuur) of DB (Dagelijks Bestuur) maar gewoon: het bestuur van SV Geinoord. Donderdag 19 februari, 19 maart en 23 april zijn de geplande bestuursvergaderingen.

• Als bestuur hebben we aangesteld als a.i. Hoofd Technische Zaken: Marco de Jong. Hij zal zich de komende tijd bezig houden met taak en functie omschrijvingen en het samenstellen van een volwaardige Technische Commissie (TC). Namens de stichting komt hierin Rene van der Woerd die bovenstaande samen met Marco oppakt. We wensen Rene en Marco succes in hun nieuwe functie.
  • Gerard van Vliet heeft aangegeven, de aflopende termijn van secretaris niet te verlengen (deze is hij begonnen als vervanger van Jos Roestenburg). Zodoende komt de functie van secretaris vrij per komende ALV in juni. Natuurlijk bedanken we Gerard voor zijn inspanningen, maar we zijn hem nog lang niet kwijt: hij blijft nog vele dingen doen voor de club. Wel gaan we naarstig op zoek naar een vervanger: die kunnen zich natuurlijk bij Gerard melden voor informatie. Als bestuur zullen we natuurlijk ook actief gaan werven.

• Tevens wil het bestuur uitbreiden naar 7 personen: omdat Marco de Jong a.i. is toegevoegd, zoeken we nog iemand die een aantal (deels uitvoerende) zaken op zich kan nemen. We denken daarbij aan PR/media, vrijwilligers, activiteiten. Zodoende is er vanuit het bestuur 1 aanspreekpunt betreffende deze onderwerpen. Kandidaten kunnen zich melden bij de voorzitter Hans van de Meijden, informatie is er o.a. ook te krijgen bij Freek den Brok.
  • We zijn als bestuur zeer blij met de ontwikkelingen bij de jeugd: buiten het feit dat F6 en E1 winterkampioen  zijn geworden, starten we na de winterstop met een F8, F9, F10 en E9. Terwijl de mini’s op zaterdag nog steeds goed gevuld zijn! Met dank aan iedereen die dit mogelijk maakt. Ook start er binnenkort een pupillentrainerscursus, waarvoor 16 trainers, coaches, leiders of ouders van Geinoord zich hebben opgegeven, selectie en niet-selectie. Zo zal de kwaliteit en het plezier alleen maar toenemen.  We investeren graag hierin.

• Verzoek van het bestuur om de enquête in te vullen. Want zo weten we als bestuur wat er leeft en wat er nodig is. Over twee weken stoppen we de termijn en gaan we analyseren.
  • Op zondag 15 februari speelt Utrecht tegen Dordrecht. Als leden van Geinoord naar deze wedstrijd gaan, kunnen ze korting krijgen en krijgt de club €1,- per persoon retour. Dus als je nog een keer wilt gaan, adviseren wij deze wedstrijd (waarschijnlijk ook 3 punten, altijd leuker als je weer naar huis gaat).

Geinoord speelde vanmiddag de derby tegen IJFC uit IJsselstein. Op een redelijk gevuld sportpark Parkhout gingen beiden ploegen voor… Meer >

De gemeente Nieuwegein is bezig het sportpark Parkhout-Zandveld te vernieuwen. Het is de wens van de gemeente om de sportparken… Meer >

Soulaiman Akani is in de eerste maand van dit seizoen gekozen tot meest waardevolle speler door de trouwe supporters. Soulaiman kreeg… Meer >

EHBO & BLS / AED CURSUS