Nieuws vanuit de kleedkamer

11 februari 2015
De winterstop duurt langer dan we hadden gewild en hadden verwacht. Tegelijkertijd kan het de A-selectie
soms goed uitkomen. Sommige spelers hebben kleine pijntjes en andere spelers hebben toch meer tijd nodig om te herstellen van kleine of grotere blessures.

Wel spelen zij oefenwedstrijden, overwegend op dinsdagavond, om toch in het ritme te blijven.
Aanstaande zaterdag speelt zowel de A als B- selectie tegen Schoonhoven. De B-selectie speelt  thuis en de A-selectie speelt om 14.30 uur uit, in en tegen Schoonhoven.

Naast de oefenwedstrijden wordt de winterstop ook gebruikt om de voorbereiding op het volgend seizoen af te ronden. Dat is dit jaar (gelukkig) wat meer werk dan anders. We kunnen wellicht promoveren maar we moeten er ook op voorbereid zijn als dit onverhoopt niet lukt.
Dat heeft zijn effect op begrotingen, faciliteiten en spelers. Op alle vlakken moeten twee plannen worden gemaakt. Dat is eigenlijk wel leuk. Het maakt een eventuele overgang naar de 1e klasse ook wel weer goed voorbereid.
We willen op organisatieniveau niet het groentje van de afdeling zijn.
Deze voorbereidingen verlopen buitengewoon goed. Niet alles wat iedereen wenst wordt of kan worden gerealiseerd, maar de cultuur en sfeer waarbinnen we elkaar vinden binnen de staf, bestuur en stichting is erg goed en zakelijk  te noemen en dat stemt tot tevredenheid. Mensen die elkaar al lang kennen weten zaken in rust en in openheid te vinden.  Die rust is ook noodzakelijk en hoort bij een vereniging als Geinoord en het mag ook best gezegd worden dat de vereniging hierin weer een goede stap heeft gezet.

Laten we hopen dat we de rust van de competitie kunnen blijven gebruiken om de voorbereidingen op de 2e seizoenshelft goed af te ronden de “honger naar de bal” van de spelers zo groot te maken dat we in positieve zin, “knallend” de eerste wedstrijden winnen om zodoende het gewenste resultaat (promotie!), aan het eind van het seizoen te kunnen binnenhalen.

Plezier en Spel

23 januari 2018
Zaterdag 13 januari hebben ruim 80 enthousiaste kinderen van de jeugd van Geinoord meegedaan met Lasergamen en Archery Attack. Een… Meer >

DVSN weer van start