Vrijwilliger uitgelicht Inge Chefiri

02 april 2015
De vrijwilllgers bij SV Geinoord zijn wij zeer dankbaar voor hun inzet en betrokkenheid. Vele uren worden er in de club gestoken. Geinoord neem jullie graag mee achter de schermen, waar wij meer te weten komen over de werkzaamheden en beweegredenen van onze bijzondere vrijwilligers!
Elke week/twee weken zullen we z'n bijzondere vrijwilliger uitlichten op de website, om zo elkaar beter te leren kennen.

Geinoord's Vrijwilliger Uitgelicht Formulier

Prive vragen

Wie ben je: Inge Chefiri

Wat doe je voor werk: Ik werk aan de Hogeschool Utrecht op het International Office en geef daar ook Nederlandse les aan buitenlandse studenten.

Thuissituatie: Getrouwd, twee kinderen. Beiden spelen bij Geinoord in de C1 en D5

Geinoord.

Wat voor vrijwilligerswerk doe je bij Geinoord?
Ik regel en coördineer de uittoernooien voor alle jeugdteams en ik coordineer de twee thuistoernooien voor D pupillen en C junioren.

Kun je aangeven sinds wanneer je bij Geinoord bent ?
Sinds onze oudste zoon ging voetballen. Hij begon in de F11 in 2006.

Kun je aangeven hoeveel uur je gemiddeld per week aan Geinoord besteedt?
Los van het brengen en halen naar trainingen, bijwonen van wedstrijden en gezellig kletsen in de kantine, ben ik ongeveer 2 uur per week kwijt aan de toernooi coördinatie. Dit is uiteraard wel een gemiddelde. Er zijn momenten dat ik er veel meer tijd aan besteed en momenten dat het heel rustig is.

Kun je ondersteuning gebruiken in hetgene je doet voor Geinoord: …….. Zo ja, in welke vorm?
Op de achtergrond heb ik hulp bij de toernooi coördinatie. Daar maak ik dankbaar gebruik van. Voor de thuistoernooien wordt een toernooicommissie geformeerd. Alleen zou ik het natuurlijk niet kunnen. Gelukkig hebben we altijd wel genoeg vrijwilligers voor de thuistoernooien. Alleen het regelen van scheidsrechters voor de toernooien blijkt nog vaak een lastige klus te zijn. Het zou fijn zijn als er wat meer leden tijdens toernooien bereid zouden zijn om te fluiten voor de C en D jeugd.

Vertel in een kort verhaal wat je leuk/minder leuk vind bij Geinoord, en wat je graag zou willen veranderen bij Geinoord:
De sfeer bij Geinoord is gemoedelijk. Dat vind ik erg prettig. Toch heeft dat ook zijn nadelen helaas. Bij de selectieteams mogen de regels wat mij betreft nog wel wat scherper gesteld worden. Duidelijkheid voor ouders en kinderen en goede communicatie hierover is essentieel. Daar liggen voor Geinoord zeker nog verbeterpunten. Verder vind ik dat het niveau en de professionaliteit van de trainers en coaches de laatste jaren enorm vooruit is gegaan, zowel bij de selectieteams als bij de niet selectieteams . Ik hoop dat dat de komende jaren zijn vruchten zal gaan afwerpen. Een samengaan met VSV Vreeswijk zou ik zeker toejuichen, ik denk dat dat alleen maar voordelen op kan leveren voor alle partijen. Al met al ben ik tevreden bij Geinoord. De sfeer is over het algemeen goed.

Teamfoto's op de site

20 september 2017
Mocht je van je team een leuke teamfoto hebben dan kan deze uiteraard op de website geplaatst worden. Mail deze foto met de teamnaam… Meer >

Jeugdspeler Younes Sedouki (Geinoord JO8-1) is door de FC Utrecht Academie uitgenodigd voor een verlengd traject met de FC Utrecht… Meer >