Word Kampioen.....

24 april 2015
Het waren de laatste woorden van de spreker tijdens de uitvaartdienst van Wim van Genderen. Ze rolden van de tong niet als een vraag, maar meer als een soort opdracht richting het 1e elftal van Geinoord.

Wat een week hebben wij als Geinoorders achter de rug. Een week vol emoties, met geweldige herinneringen aan de clubman Wimpie, aan elkaar en aan de club Geinoord. Wat was het donderdagavond een prachtig eerbetoon aan Wimpie, zoals hij naar de middenstip werd gedragen en daar lag met als blijvende herinnering het reusachtige spandoek achter het doel, met de tekst: ”Wim van Genderen bedankt, voor altijd in ons Geinoord hart”.

Vandaag stond de uitvaart op het programma en wederom was er een grote opkomst om Wim een laatste groet te geven. Velen namens de club Geinoord waren aanwezig en de woorden van voorzitter Hans van der Meijden waren treffend en mooi.

Dan mag na zo’n turbulente week de knop om, richting de wedstrijd van het jaar voor Geinoord. Een heel jaar alles gegeven, om daar te geraken waar we nu zijn met ons 1e elftal. Op de drempel van toegang tot de 1e klasse. Met nog 4 wedstrijden voor de boeg en 8 punten voorsprong kan het bijna niet meer misgaan.

Morgen speelt Geinoord thuis op het eigen sportpark Parkhout tegen GDC. Bij winst kan Geinoord de titel vieren, iets wat de ploeg absoluut toekomt na een prima seizoen in deze 2e klasse. Een betere motivatie om morgen te winnen is er niet, zeker niet na wat zich de afgelopen week afspeelde binnen de vereniging. Herinner de woorden van vanochtend en jullie weten wat je te doen staat morgen…. wordt kampioen! Het zou naadloos passen in het prachtige eerbetoon aan clubman Wimpie!

Wij wensen de spelers, technische staf en begeleiding, enorm veel succes morgen!

Vanmorgen om 11:00 uur lag er nog 7 cm sneeuw op alle velden er kan vandaag dus niet worden getraind.

Team van de Week - JO11-4

12 december 2017
(Week 48) JO11-4 is team van de week! Verdient, dat zeker! Dit seizoen zijn we begonnen met drie nederlagen op rij in de beker.… Meer >

3e ronde regiocompetitie