Kantinecommissie zoekt vrijwilligers

12 mei 2015

Gelukkig zijn er veel vrijwilligers bereid om zich in te zetten voor onze vereniging.

Zo ook de vrijwilligers die met veel enthousiasme er voor zorgen dat wij allemaal gebruik kunnen maken van de kantine. De kantinecommissie is op zoek naar mensen die met ingang van het nieuwe seizoen “af en toe” bereid zijn om een kantinedienst te draaien. Wij gaan er vanuit dat zowel ouders als de (spelende) leden het gezellig en prettig vinden om zowel voor als na hun wedstrijd een drankje dan wel hapje te kunnen doen in de kantine. Wij willen dat ook graag zo houden!

Om er nu voor te zorgen dat we deze service kunnen blijven bieden zijn wij dringend op zoek naar vaders/moeders en leden, die ons team willen komen versterken. Wij zijn héél flexibel; je mag/kan zelf aangeven welke zaterdag(en) voor jou het beste uitkomt en wij maken daarop de planning.

Al lijken je inbreng en mogelijkheden beperkt, meld je toch aan. Je steun is hard nodig om zo samen de sfeer en de gezelligheid in de kantine te kunnen blijven waarborgen. Je kunt een belangrijke bijdrage leveren in de informele communicatie met de leden onderling. En je hebt er zelf heel veel plezier van want, geloof ons, je krijgt er heel veel voor terug. Gewoon doen!

Dus: Lijkt het je leuk om zo nu en dan eens aan de andere kant van de bar te staan meld je dan aan bij Jacqueline Ulrich (e-mail: jacqueline.ulrich@svgeinoord.nl ).

Dromen van voetbalteams komen uit Tot en met zaterdag 9 december hebben amateurvoetballers de mogelijkheid om de ultieme… Meer >

Door een aantal blessures (Julian, Floris, Tim en Joey, hopelijk zijn jullie er snel weer bij) was het voor aanvang van de wedstrijd… Meer >

Team van de Week - JO10-5

20 november 2017