Mededelingen vanuit het bestuur:

11 augustus 2015
  • Het is weer zover: er kan getraind worden op veld 6 (gras) of veld 1. Let wel, de trainer geeft aan wanneer het elftal start. Zie ook het trainingsschema op de site. Vragen hierover naar f.den.brok@cals.nl het schema wijzigt nog elke week omdat we het iedereen zoveel mogelijk naar hun zin willen maken. Veld 4 mag voorlopig nergens voor gebruikt worden!!

• Op zaterdag 22 augustus: Kick Off. Iedereen voetbalt tegen elkaar, vriendschappelijk. Het is dus niet erg als het elftal niet compleet is, zie het als een training, kennismaking etc. Voor de E en F jeugd zijn er ook leuke activiteiten.

• We hebben het contract met Ralph Sports verlengd. Er komt binnenkort een portal op de website, waarbij je online kunt bestellen, er gaat dan 6% naar de club. Binnenkort hoor je hier meer over.

• We zoeken nog iemand die de komend seizoen de kalklijnen wil trekken. Er staat een vrijwilligers vergoeding tegenover. Graag melden bij penningmeester@svgeinoord.nl als je interesse hebt. Voor informatie kun je bij Peter Verboom terecht.

• Komende week als eerste de voetbalweek, we wensen iedereen veel plezier en succes.

• Komend jaar zullen de contributiefacturen worden verstuurd via de mail: omdat de mail (naast de site) ons belangrijkste communicatiemiddel is geworden, gaan we er voor zorgen dat we alle juiste adressen hebben in de komende maanden.

• Op 19 september start de grote clubactie weer: het is doel is: doelen (kleine aluminium trainingsdoelen voor iedereen. Als het geld boven de 1000,- gaat rechtsreeks hierheen. De Verkopers kunnen dit jaar een eigen zakcentje gaan verdienen. Een lot kost 3,-: 0.60 gaat naar de Organisatie Grote Clubactie. Vervolgens mag de verkoper 0.40 houden en gaat er twee euro naar de club. Meer informatie volgt medio september naar de leiders.

• We kunnen ook nog volwassen voetballers gebruiken. Het gaat goed met de jeugd, maar als je gezellig in het 6e wilt komen voetballen (zesde klasse, je hoeft geen Messi te zijn) dan ben je van harte welkom. Melden bij wim.davelaar@casema.nl

• De toernooi data zijn ook weer vastgesteld:

• Zaterdag 28 mei: D-categorie

• Zondag 29 mei: C-categorie

• Zaterdag 4 en 11 juni: mini’s, E en F mini WK

• Zaterdag 18 juni: 2e seniorentoernooi Geinoord

• Zaterdag 25 juni: onderlinge afsluiting A en B

• Zaterdag 25 juni: afsluitende vrijwilligersmiddag

• De ALV zijn gepland op woensdag 9 december 2015 en woensdag 22 juni 2016

We wensen iedereen een succesvol, sportief en gezellig seizoen toe.

Geinoord speelde vanmiddag de derby tegen IJFC uit IJsselstein. Op een redelijk gevuld sportpark Parkhout gingen beiden ploegen voor… Meer >

De gemeente Nieuwegein is bezig het sportpark Parkhout-Zandveld te vernieuwen. Het is de wens van de gemeente om de sportparken… Meer >

Soulaiman Akani is in de eerste maand van dit seizoen gekozen tot meest waardevolle speler door de trouwe supporters. Soulaiman kreeg… Meer >

EHBO & BLS / AED CURSUS