Geinoord blijft koploper na winst op Breukelen

12 september 2015
Geinoord mocht vanmiddag op bezoek in Breukelen om  tegen de plaatselijke FC te spelen. In de spits bij FC Breukelen oud Geinoord speler Daniël Kops. De ploeg uit Breukelen had een valse start vorige week tegen De Merino's en was er dus alles aan gelegen de thuiswedstrijd tegen Geinoord in winst om te zetten. Geinoord startte met dezefde opstelling als vorige week tegen WNC.

Het was uiteindelijk in de 1e helft een goed spelend Geinoord wat na ruim een kwartier op voorsprong kwam door een prachtige treffer van Vincent Griffioen, Met een geweldige uithaal liet hij de doelman van Breukelen volslagen kansloos. De thuisploeg werd wat brutaler en werd naarmate de wedstrijd vorderde sterker richting eindfase eerste helft. Geinoord wist de 0-1 voorsprong te behouden tot aan de rust.

Na de rust was het Breukelen wat sterker werd en kansen kreeg. In een 1:1 duel wist de doelman van Geinoord het hoofd koel te houden en deze prima kans te elimineren. Geinoord stond defensief wel goed maar moest ook enkele kansen weggeven in deze 2e helft. Halverwege deze tweede helft was daar ook zo'n moment, Het was doelman Niels Renes die uitkwam en daarbij onreglementair de speler van Breukelen neerhaalde. De scheids was coulant en gaf slechts geel en een strafschop voor Breukelen. Dit buitenkansje leek een prooi voor Daniël Kops maar doekman Niels Renes stopte deze inzet.

Geinoord wist uiteindelijk deze minimale voorsprong over de streep te trekken en mocht daarvoor met name de doelman danken. Een fantastische start in de 1e klasse A met 2 overwinningen en na 2 wedstrijden nog steeds bovenaan!

2015-09-12 Breukelen - Geinoord 0-1

Dromen van voetbalteams komen uit Tot en met zaterdag 9 december hebben amateurvoetballers de mogelijkheid om de ultieme… Meer >

Door een aantal blessures (Julian, Floris, Tim en Joey, hopelijk zijn jullie er snel weer bij) was het voor aanvang van de wedstrijd… Meer >

Team van de Week - JO10-5