Grote Clubactie 2015

14 september 2015
De lotenboekjes voor de Grote Clubactie zijn weer binnen. De lotenboekjes worden via de leiders uitgedeeld vanaf zaterdag 19 september. Deze boekjes liggen in de postvakken bij Wim Davelaar, boven bij het wedstrijd secretariaat.
Hieronder staan de spelregels, ik hoop dat we dit jaar een record aantal loten zullen verkopen.
De Grote Clubactie: verdien een zakcentje en help Geinoord.
  • We hebben dit jaar als doel: doelen kopen: een extra grote op veld 6, vervanging van huidige F en E doelen en extra trainingsdoelen voor op veld 1 en veld 6. Dat zal niet allemaal in 1 jaar lukken, maar daar gaat in ieder geval het geld heen.
  • Als je als jeugdlid van Geinoord Grote Clubactieloten verkoopt, krijg je als verkoper € 0,40 per lot. Als je bijv. 10 loten verkoopt, heb je zelf € 4,- verdiend. Na de trekking krijg je dit contant in een envelop, via mij en je leider. Je moet als je geld wilt verdienen, wel minstens 5 loten verkopen. Een lot kost € 3,-, er gaat ook nog € 0.60 naar de Grote Clubactie, dus wij houden per lot € 2,- over.
  • Zet dus wel je naam en elftal goed op de voorkant van het boekje, want het elftal wat de meeste loten verkoopt, gaat ook nog gratis naar een wedstrijd van FC Utrecht! De drie leden van Geinoord die de meeste kaarten verkopen, krijgen zelf twee vrijkaartjes (per persoon) voor deze wedstrijd van FC Utrecht.
  • Er wordt bij de verkoop van loten niet met contant geld gewerkt, alleen met het noteren van (de juiste!) banknummers (leesbaar!). Er wordt ook geen loten bij de verkoop uitgedeeld: bij de afschrijving krijgt de koper vanzelf een lotnummer vermeld.
  • Boekjes kun je inleveren bij via je leider, maar ook bij de kantinecommissie, Wim Davelaar en het wedstrijdsecretariaat en uiteindelijk bij Freek den Brok (Omnibusdrift 20 Nieuwegein).
  • We starten op zaterdag 19 september, tot en met 19 november. De trekking is op 10 december.
Ik hoop dat we ons doel bereiken: doelen!  Freek den Brok, hoofd jeugdzaken.

Vanmorgen om 11:00 uur lag er nog 7 cm sneeuw op alle velden er kan vandaag dus niet worden getraind.

Team van de Week - JO11-4

12 december 2017
(Week 48) JO11-4 is team van de week! Verdient, dat zeker! Dit seizoen zijn we begonnen met drie nederlagen op rij in de beker.… Meer >

3e ronde regiocompetitie